Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Szerintetek miért ilyen sz@r...

Szerintetek miért ilyen sz@r némely ember élete? (17F)

Figyelt kérdés
Nincs helyem a világban. Nem találok igaz barátokat. Jelenleg nincs barátom, se barátnőm..nem szoktam írni senkivel. Hobbit sem találok nekem valót, pedig sok mindent kipróbáltam...extrém sportoktól a zenéig. Sehol nem leltem barátokat eddig. Nem járok melón kivül sehova, iskola mindjárt itt van, de ott sincs semmi :(. Mások egész nap haverjaikkal lógnak, illetve a szerelmükkel, de nekem még barátnőm se volt még soha...igazából még egy ölelést sem kaptam egy lánytól sem. Nem sajnalatból írom ezt, hogy sajnáltassam magam, csak kívácsi vagyok a véleményetekre. Egyébként könnyen barátkozok, nyitott vagyok, nem nagyképűsködök..Többek szerint jóképú vagyok,testemmel nincs baj. Átlagos testalkatú vagyok. De még a családi viszonyok is mínuszban vannak nálunk. Nincsenek családi összejövetelek,se nyaralás,se együtt vacsorázás..se a rokonokkal,se szomszéddal senkivel. Nemtudom hogyan, miként menjek előre. Vannak céljaim, álmaim amiket meg szeretnék valósítani. De egyedül nehéz :( Depis sűrűn vagyok. Ilyenkor szomorú zenéket hallgatok, az öngyilkosság is megfordul bennem. De nem súlyos ennek ellenére az állapotom. Igazából nem nagyon veszi észre rajtam ezt senki. Ugyebár ki venné észre??? Mégegyszer írom hogy: nem sajnáltatni akarom magam, csak elmondtam néhány dolgot erről az értelmetlen életemről. És kíváncsi lennék azoknak a véleményére akik hasonló cipőben járnak, vagy akik értenek hozzá hogy mondjatok erről valamit. Vagy magatokról akár privátban is hogy aki ilyen volt hogyan lett jobb a helyzete stb. Negatív, rosszindulatú kommentelők kíméljenek...van elég negatívum.

2017. aug. 26. 00:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
20%
tini vagy, de ideje lenne kinőni ebből 17 évesen.
2017. aug. 26. 00:43
 2/16 anonim ***** válasza:
14%

Írásod alapján, túl szolid, visszafogott lehetsz. Tipikus túl kedves figura, akitől a lányok nem nagyon szeretnének sajnos semmit, mert nincs kihívás benne. És ugye ez a típus vagánynak sem mondható.

Osztálytársak? Nincs senki akivel el tudnál lépni mondjuk kocsmázni egyet vagy valami? Ott is lehet új haverokat ismerősöket szerezni.

Érdemes lenne elmenni háziorvoshoz és elmondani, hogy nem érzed túl jól magad a bőrödbe. Mai világban például egyáltalán nem kellene, hogy szégyen legyen eljárni néha pszichológushoz, aki kicsit helyre igazítana.

2017. aug. 26. 00:46
 3/16 anonim ***** válasza:
30%
Helyesbítenék! Nem tipikus, de előfordul.:)
2017. aug. 26. 00:50
 4/16 anonim ***** válasza:

Mintha magamat hallanám, szintén 17/f vagyok.

Ha gondolod, írhatsz. :D

2017. aug. 26. 00:54
 5/16 anonim ***** válasza:

Óóóóh, dehogy is nem veszik észre.

A depressziós ember nem úgy néz ki a valóságban hogy fekete örvények veszik körül és kis viharfelhő lebeg felette.

A depressziós embernek a tartásán, hanglejtésén, tekintetén látni ha az.

A testbeszéd ismerete hasznos. Főleg ha lányokkal szeretnél hatékonyabban ismerkedni. Hogyan állj előtte, hogyan tartsd magad, milyen hanglejtést és stílust lőj be.

És ugyan ilyen voltam, csak aztán áldozatból túlélővé, majd harcossá kellett válni.

Ezt értsd úgy, hogy 17 évesen már 2 éve állandóan rá voltam szorulva arra hogy mások segítségéből éljek. Szó szerint éljek, mert nem volt hol laknom. (kitettek). Szóval a környezetem megszánt néha néha és volt lehetőségem életben maradni. Egyébként megrohadhattam volna az utca aszfaltján.

Aztán frissen 18 évesen egy öngyilkossági kísérlet után néhány öltéssel gazdagodva nekiálltam dolgozni, és elkezdtem a szintlépést. Elkezdtem megtapasztalni mi is a világ,hogyan kell benne érvényesülni, ki érvényesül benne és ki vész el, mik is a játékszabályok.

Aztán idővel eleget tapasztaltam az emberek viselkedéséből hogy kijátsszam őket, a saját hülyeségeiket ellenük fordítsam, és én nyerjek. Megtanultam mik az erősségeim, mik a gyengéim, és mindig úgy válogatom az emberi kapcsolataimat, a kihívásokat hogy ne süljek fel.

Rengeteg szemétládán, rengeteg dögkeselyű típusú nyomorult alakkal kellett összefutnom hogy az amúgy visszahúzódó, anyámék által túlnevelt, esetlen énemből egy talpraesett ember legyek.

És ez nem felvágás (érzem persze a saját magam írásán is hogy kicsit elmenne felvágásnak is) hanem simán csak tisztában vagyok a kitartásommal, és hogy ezáltal milyen képességeket sajátítottam el.

Ma már nem tudnának úgy átverni albérletezésnél mint 2 éve. Ma már nem hódolnék be egy olyan tapló főnöknek mint 2 éve. Ma már nem úgy maradok meg egy buliban a többieknek mint a csöndes srác, hanem a "hangulatfelelős, aki mindig képes valami jót hozzászólni a bulihoz, és meghívjuk a következőre is".

20/f

2017. aug. 26. 01:17
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
Szép...arra buzditja hogy kocsmazzon 17 évesen....Te is gondolom egy IQ fighter vagy.xd
2017. aug. 26. 01:32
 7/16 anonim ***** válasza:
47%
Egyrészt nem alkoholivásra buzdítottam, nem muszáj inni alkoholt egy szórakozóhelyen. Másrészt meg, sajnos vagy nem sajnos, de teljesen sztenderd manapság ennyi idősen. Ne legyünk már ennyire álszentek, vagy maradik.
2017. aug. 26. 02:07
 8/16 anonim ***** válasza:
5%

Jajj, úristen, hetente vagy kéthetente leülnek egy teraszra sörözni. Hová fajul a világ!

16 évesen koleszban rendszeresen ittuk magunkat mocsár részegre. De tanultunk mellette, értelmesek voltunk mellette, és tudtuk hol a határ. Mármint hogy milyen gyakorisággal rendezhetünk össznépi berúgást a koleszban.

És itt vagyunk...25 évesen, ki ki ment a saját dolgára, Valaki egyetemre valaki máshova. De senkiből nem lett lecsúszott alkesz.

2017. aug. 26. 02:28
 9/16 anonim ***** válasza:
21%

Kedves kérdező!

Miért nincsenek barátaid? Próbálkozol egyáltalán barátokat szerezni, ha igen hogy, miként, ha nem, miért nem? És mit gondolsz - feltéve hogy próbálkozol - miért nem nyitottak rád?

2017. aug. 26. 03:00
 10/16 anonim ***** válasza:
21%
Fussunk össze, dobjunk be egy-két sört. Hasonló cipőben járok.
2017. aug. 26. 05:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!