Honnan lehet tudni valakiről, hogy nem másnak adja ki
magát neten?
Figyelt kérdés
Eléggé paranoiás vagyok, ami lehet, hogy egy nap meg fogja menteni az életemet, sose lehet tudni :D viszont épp emiatt félek, hogy akárki lehet a másik gép mögött, és szeretném megtudni, hogy honnan lehet rájönni, hogy valaki nem az, akinek kiadja magát. Sajnos (vagy nem sajnos) nincs sok tapasztalatom interneten való ismerkedésben, ezért nagyon örülnék egy kis segítségnek.
A kérdés adott, válasznak pedig jöhetnek hasznos tanácsok, személyes tapasztalatok netes ismerkedéssel kapcsolatban.
Jajj, ne kezdjük most ezt a "van facebookom/nincs facebookom" teljesen felesleges szövegelést, légyszi.
Ha annyira fontos, akkor rendezzétek le privátba. Na látjátok, annyira most már nem is fontos :'D
2017. aug. 24. 23:28
12/22 anonim válasza:
Bocs az OFF-ért. Tetszik a hipszter kifejezés. Egy éve még a gépet sem tudtam bekapcsolni, és sose lesz fakebuk oldalam. Eddig rocker voltam, de hipszternek is jó lenni.:) 42/F
2017. aug. 24. 23:28
13/22 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy küldjön olyan képet, amit te szabsz meg. Pl mosolyogjon, közben kacsintson, a héttérbe a wc-je legyen, amik fél kézzel fog, és legyen wc papír a fején. Szóval valami olyan képet, amit még összephotoshoppolni se legyen képes.
2017. aug. 25. 03:59
14/22 A kérdező kommentje:
Köszi a tippet! Félek egy picit, hogy a normális embereket meg pont ezzel fogom elijeszteni, de hát valamit valamiért :D
2017. aug. 25. 09:30
15/22 anonim válasza:
Szeretek neten ismerkedni, szóval van egy két tapasztalatom, írhatok egy privátot? Mert nem akarom publikba rakni, még a végén olyanhoz jut el az infó, aki rosszra használná. :D Nem is kell visszaírnod, ha félted a "kiléted". :) :D
2017. aug. 25. 10:15
16/22 A kérdező kommentje:
Jajj bocsi, közben a saját kérdéseimet elfelejtettem nézni :D Írj csak, kíváncsi vagyok, hogy mit fogsz mondani.
2017. aug. 25. 11:31
17/22 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék, utolsó.
Engem is vágtak át párszor.
2017. aug. 25. 14:14
18/22 anonim válasza:
Amikor valaki képeit lopja el, akkor nem igazán tudsz mit csinálni.
2017. aug. 25. 14:15
19/22 anonim válasza:
1-2 baráttal együttműködve egy nyilvános helyen találkozóra hívni pl.: egy közös téma, érdeklődési kör, stb. megvitatása végett. A barátok a közelben lennének és ha gáz van, akkor közbeavatkoznának vagy épp segítséget hívnának. A fényképküldéses megoldásnak az a hátránya, ha már 1* megvan, akkor onnantól kezdve bárki bármire felhasználhatja.
2017. aug. 25. 17:59
20/22 anonim válasza:
Uhh lattam ismerkedesrol vót szó na hát en Petrovich Laci vagyok Alsó zsocáro megbizhato vagypk nuygottan jelőljé be 32 eves vazsok nemba**lak át makszimum meg! Meg eli tudnalak tartani a segejbő van egy dinnyés mercim is ellis ugrok erted csak jeloljéé vayg aggyá lakcímet pusszi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!