Milyen legyen az első randi? Én kicsit az élménydús, adrenalin növelős megoldásokra gondoltam.
Nem szeretem az erőltetett szituációkat, a kiöltözős helyeket mint mondjuk a csendes éttermeket, kávézókat. Egy részt a lány is csak 19 éves nem egy kifejezetten anya kedvence aki engedélyt kér mindenre, tehát nem gondolom hogy arra lenne igénye mint a 30 éves korosztálynak, hogy egy sznob kávézóban 2 ujjal fogják a kávéscsészét és társalognak.
Részben a család, de főként a magam szórakoztatására van egy kisebb jármű parkom, robogóval, quaddal, nagy motorral, egy 1000 köbcentis 4 személyes polaris-al.
Sisakom van, váltóruhám van, tehát minden adott egy erdőjárásra, sárdagasztásra, hegyi szerpentinezésre, vagy egy kis száguldozásra.
ha benne van és nem állat módjára vezet vagy mögéd ül és te vezetsz, akkor igen. de ha még soha nem vezetett ilyet, akkor inkább ne, gondolom nem akarsz első randin a balesetin kikötni csonttöréssel.
amúgy az ötlet maga szuper.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!