Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem gáz segítséget kérni...

Nem gáz segítséget kérni ilyen esetben?

Figyelt kérdés

Tegnap átmentünk a szomszédos városba elütni az időt, voltunk jó hangulatú pizzériába mentünk be enni, mivel az üzletvezető is helyi lakos, így gondoltam tőle megtudhatnám hogy ki volt az a csaj a pár kapualjjal arrébb lévő fagyizóban, sajnos facebook oldala nincs, megkérdezhettem volna a nevét amikor vettem a fagyit, de volt forgalma rendesen és szinte meg sem állt.

Arra gondoltam hogy kicsit nyálas hangvételre váltok az üzenetben megdicsérem a kiszolgálást a minőséget stb, és így hátha megszán...

2017. aug. 14. 19:54
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem gáz, de ne válts nyálszitálásba. Maradj simán udvarias és kedves. Megdícsérheted a kiszolgálást, de nem kell túlzásokba esni, mert az visszatetsző. Pár mondat után térj a lényegre, a tulaj nem akar veled bájcsevegni.
2017. aug. 14. 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem lenne gáz, "nyálas hangvďétel" nélkül.
2017. aug. 14. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!