Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak ha kinézik a...

Mit csináljak ha kinézik a tesómat az iskolában csak mert más mint ők?

Figyelt kérdés

Gondolom a "mai fiatalokat" nem kell bemutatni, a 10-13 éveseknek már a szexen, pián, cigin jár az eszük, legalábbis a többségnek.

A testvérem teljesen más, ő még szeretné kiélni a gyerekkorát,és azon kívül hogy ismeri az elektronikát, sehogy sem nevelkedik máshogy mint például én. Kisvárosban, majdnem hogy faluban élünk, itt inkább foglalkoztatják az állatok mint a bulik.

Az osztálytársai kinézik emiatt, az a 3-4 ember akivel eddig jóban volt is kezd "beolvadni", még ha nem is ért egyet a többséggel, be akar illeszkedni. Most nyáron beírattuk táborokba (mert szereti az állatokat és szeret kézműveskedni), azt hittük mivel itt csendesebb a környék így normálisabb emberek is lesznek, de nem ez történt. Hogy lehet hogy egyetlen olyan ember sincs a korosztályában aki még tényleg a gyerekkorát szeretné élvezni és ezt nem is rejti véka alá? Már csak az számít hogy kövesd a divatot, az aktuális "menő" dolgokat, különben kinéznek.

Annyira tiszta, annyira jószívű és vicces lány, nem akarom hogy magába szippantsa a világ, és a kortársai.

Hol találhatna olyan embereket akikkel barátkozhat? Nem akarom hogy magányos legyen, vagy hogy elveszítse önmagát csak mert be akar illeszkedni, mert szerintem igazi kincs ez a lány.

És tudom milyen a helyében lenni, bár az én időmben még nem volt ilyen rossz a helyzet, de engem is kinéztek csak mert más voltam, nem akartam a divatot követni, önmagamat adtam. Volt emiatt néhány magányos évem, amikor azt hittem velem van a baj, mert csak negatív visszajelzéseket kaptam mindenhonnan. De aztán fordult a kocka, "találtam" barátot, 2-3 igaz barátnőt és az életem nem is lehetne jobb:) Csak fáj hogy tesóm ilyen szomorkás, mintha kezdene elveszni az igazi éne. Hiába mondom neki hogy ne érezze magát rosszul mert nincs vele semmi baj, nem hiszi el. Próbálok mellette lenni hogy ne legyen egyedül, de nekem is megvan a saját életem, nem tudok állandóan vele lenni. Nem is akarnák mert az neki sem jó, kellenek barátok is az életébe. Hogyan tudnék segíteni? Szerintetek mi a legjobb amit tehet? (Egyébként tényleg nem lenne vele semmi baj, teljesen átlagos ha egy 5-10 évvel ezelőtti korosztályba született volna:D)

2017. júl. 18. 20:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Nehéz ügy. Öcsémmel is így volt. Neki szerencséje volt, mert a közeli városban volt egy igazi, jó katolikus iskola, ahova átíratta anyukám. Ott aztán kibontakozhatott igazán.

Most a doktoriját csinálja, és jószívű, vicces, okos, művelt.

2017. júl. 18. 22:05
 2/2 A kérdező kommentje:

Örülök hogy jól alakult az élete:)

Abban reménykedek hogy a gimnáziumban jobb lesz neki, de tényleg csak reménykedni tudok.

2017. júl. 19. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!