Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék beilleszkedni...

Anonymous:)) kérdése:

Hogyan tudnék beilleszkedni egy társaságba?

Figyelt kérdés
Tudjátok arra a társaságra gondolok akik minden este össze jönnek 5-6-on és olyankor hajnalba nyúlóan is ellesznek. Barátnőm van haverjaim vannak de még sincs meg az a társaság amire vágyom. hogyan lehetne szerezni egy ilyen társaságot?

2017. júl. 14. 23:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Mindenkinek mások az igényei, csodálkoznék ha találnál olyan társaságot, akik minden nap hajnalig dorbézolnak.

Suliban nincs meg a klikkesedés? Nálunk például az alakította ki a társaságokat. Amúgy meg ha nem ilyenek a haverjaid, akkor kezdeményezz te. Beszélj le találkozót azokkal, akikkel szívesen elvagy. Ha jól sikerül 1-1 ilyen összejövetel, akkor onnastul jobban beindul majd az esti élet. Ha a te haverjaid nem ilyenek, próbáld meg a barátnődnél. Ha halljátok, hogy ismerős megy valahova, kérdezzetek rá, hogy nem csatlakozhatnátok ti is?!

2017. júl. 15. 01:48
 2/2 anonim ***** válasza:
Én belekeveredtem egy ilyen társaságba. Többnyire gy bár volt a találkozás helyszíne. Szerencsére elszakadtam tőlük. Nem egy értelmes társaság és nem igazán volt átfedés az érdeklődési köreinkben. Gyakran a fejemet fogtam egy-egy hülye gondolatukon (ők egy varászpálca suhintásra meg tudnák oldani a világ problémáit) és meg sem szólaltam mert nem volt értelme vitatkozni velük.
2017. dec. 13. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!