Ha a Dupla Kávé ott van,az már nagyon nagy költségvetésű buli.
Mc Hawerék,Kaczor Feri,Mulatós masszőrök...,
Jóska bácsi a szobafestő a munkásruháját nem levéve siet este berúgni,és néhány sör után már táncikálva,tenyereit a feje fölött csapkodva szalad a színpad felé 😄
2017. júl. 8. 21:44
12/22 anonim válasza:
#12 Festettél ki te szobát életedbe szakszerűen?
Glettelés, csiszolás, újra glettelés, festés 2-3 rétegben?
Mert gyanítom nem. Akkor miért nézed le Jóska bácsit?
#11 voltam.
2017. júl. 8. 22:10
13/22 anonim válasza:
Az ilyen nagyképű városi emberek játsszák a kiskirályt, aztán olyan életképtelenek, hogyha nem tennék a szájukba a hamburgert éhen halnának. Persze én is járok étterembe, gyorsétterembe nem, ahol moslékot adnak. De simán lecsapom a tyúk fejét, leszúrom a disznót, feldolgozom, kecskét is tudok fejni, nem úgy megy mint ahogy a városiak gondolják. Kecskét is vágtam már, nyulat, birkát, marhát őzet vaddisznót szarvast :D van elég nagy kertünk, amiből friss zöldségeket és gyümölcsöket szedhetek a reggelimhez. Itt lenézik a falusiakat, érdekes, hogy egy rendes vidéki ember nem a kocsmában és a falunapon éli ki magát, az csak a legalja, az alkoholista jövőkép nélküli, tanulatlan furkók csapata, akiket én is megvetek. Vannak nagyon gazdag, tehetős emberek lakta gyönyörű házakkal beépített szép tájon fekvő falvak is. az átlag városi meg eszi a műkaját, a permetezett mesterségesen érlelt gyümölcsöket, meg nyeli a füstöt és hallgatja a zajt. én ezt látom. akkor ki a hülye? :D
2017. júl. 8. 22:20
14/22 anonim válasza:
amikor legutoljára voltam falunapon (települést nevét nem írom le) azon szórakoztam mekkora kretének a 10évesek akik az árokban fetrengtek annyira részegek voltak...
2017. júl. 8. 22:48
15/22 anonim válasza:
jahh nyilván a 10 évesek részegek voltak. a falu nem egyenlő az alkoholizmussal és a tudatlansággal. szűklátókörü buta együgyü emberek véleménye ez.
2017. júl. 8. 22:54
16/22 Noémi Eleonóra válasza:
Nálunk anno falunapon mindig hatalmas bunyók voltak. Azokért megérte kimenni. :D
2017. júl. 9. 03:21
17/22 A kérdező kommentje:
"Vannak nagyon gazdag, tehetős emberek lakta gyönyörű házakkal beépített szép tájon fekvő falvak is. "
És szerinted ezek disznót vágnak?
Én meg azt utálom,hogy a vidékieket valami állattartó,elmaradott embernek gondolják sokan.
Én nem voltam még sosem disznóvágáson,nem is akarok,és meghagyom ezt a munkát a húsfeldolgozó üzemeknek.
2017. júl. 9. 07:22
18/22 A kérdező kommentje:
"Nálunk anno falunapon mindig hatalmas bunyók voltak. Azokért megérte kimenni. :D"
Az remek!
Nálunk mondom,a Dupla kávét majdnem lenyúzták a színpadról,mert a színpadra is felmentek:D
2017. júl. 9. 07:23
19/22 anonim válasza:
Kérdező, én hentes vagyok, ezért vágok állatokat, itthon dolgozok vállalkozóként és elég sokat keresek vele. A városiak magas árat fizetnek a házi termékekért, persze az állattartókat lenézik. milyen érdekes. Amúgy dolgoztam husüzemben is, te is csak addig eszed a párizsit amíg meg nem tudod mit raknak bele. A párizsiben nem látszik hogy mit tartalmaz, mert homogén metszéslapja van. A pácoláshoz nitrites pácsót használnak ami nem egészséges és telenyomják vízzel meg vízmegkötővel őket. ennyi..gagyit vásárolsz inkább :)
2017. júl. 9. 07:51
20/22 anonim válasza:
Amúgy nálunk a leggazdagabbak is vágnak disznót, sokan hentest hívnak segítségül, mert már nem értenek hozzá annyian mint régen, de buliból ők is részt vesznek benne. Ez nem egyenlő a szegénységgel, sőt!!! Nem olcsó ám a disznó, de össze se hasonlíthatsz egy gyorsérlelt kolbászt (amit baktériumokkal oltanak be, hogy mesterségesen beállítsa a ph-t olyan értékre, hogy a baktériumoknak kedvezőtlen legyen, és ettől savanykás a kolbász) egy házival (amit szárítanak, hogy a víztartalom csökkentésével tartósítsák. sokkal ízletesebb)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!