Mi a véleményed a Balaton Soundról?
Fellépők: a legjobb EDM-fesztivál, amit csak el lehet képzelni, szinte minden évben jön Hardwell, Tiesto, KSHMR, R3hab, minden napra jut egy-egy baromi jó live set.
Közönség: én a szervezők helyében bevezetnék egy 21+ korhatárt. Több pesti szórakozóhelyen is működött, itt se lenne akkora bevételkiesés, mert akiket idegesítenek az idióta tinik, azok szívesebben áldoznának a fesztiválozásra, és nagyobb eséllyel érezné jól magát az ember.
Csak amit lehet róla olvasni. Az alapján olyan hely lehet ahol nem érezném jól magam. Ami viszont mindig eszembe jut róla, hogy bulizó fiatalok + alkohol + mélyvíz, és már a frász kerülget. Persze erre máshol is van példa, és nem lehetett olyanokról hallani, hogy tömegesen fulladnának bele tóba vagy folyóba. Csak a drogokról hallani. Mit lehet erre mondani? Ha lehetne, én azt mondanám ha valaki ki akarja próbálni, ne fesztiválokon kezdje. De ilyeneket nem lehet mondani, úgyhogy azt mondom a drog az rossz. :) Nagyon fiataloknak jót tenne ha idősebb ismerősökkel mehetnének.
Megnéztem a jegyárakat. :D Ennyiért sátorban aludjak, ott vegyem meg a napi kaját, piát és még a zenét is csak 1-1 ember tolja gépekről? Ezen kívül külön programok sem nagyon vannak. Ár/érték arányát tekintve nem üti meg a szintet.
Közönség. Csak a lányokról láttam, hallottam, nagyjából semmi jót. El tudom képzelni, hogy többségében azért nem ilyenek. Vagy szeretném ezt hinni. Az is biztos, hogy aki ilyen, az nem csak ezen a fesztiválon viselkedik így, tehát ezt nem fognám arra, hogy az ottani hangulat hatása lenne. Viszont ilyen visszhang után, meg az alapján, hogy mennyire nem ad többet egy bármelyik nagyobb szórakozóhelynél, valószínűleg meg fogják kérdőjelezni azt, hogy minek akar kimenni oda valaki.
"A fesztiválok nagyon nem egyformák. ... Minden más esetben ... szinte sehol. ... állandóan ... "
Tehát egyformák. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!