Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Kinek milyen élményei vannak...

Kinek milyen élményei vannak Balaton Soundról?

Figyelt kérdés
Ez lesz az első fesztiválom, szóval már nagyon készülök és gondoltam megkérdem, kivel mi történt vagy kinek mi a véleménye.:)

2015. jún. 12. 22:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Ugyan én önkéntes voltam, ami azt jelentette hogy minden nap reggel 6tól délig dolgoztam (mondjuk többnyire csak 10-11ig), de imádtam minden percét! Végigbuliztam így is, viszont idén nem iszok annyit :D

Csak drága, de felejthetetlen lesz, csak vigyázz magadra :)

2015. jún. 17. 01:42
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Húúú nagyon király, én tavaly is voltam meg azelőtt is :) 2 éve mondjuk nem esett annyit, tavaly az időjárás kicsit bezavart, de a sárban tocsogásnak is megvolt a hangulata :D

Sok a külföldi, főleg fiúk, és általában véve nagyon jó fejek, nagyon jól néznek ki, kedvesek, ja és meghívnak mindenre. Folyamatosan azt szajkózzák hogy Hungary mennyire cool, és hogy Hungarian girls are sooo beautiful. Eléggé hajtanak a lányokra, de nem gáz, mert nem tartanak bunkónak, ha elutasítod őket, meg nem akarnak mindenáron lefektetni. Legalábbis én tavaly összesen 1 db sráccal voltam, de őt régebb óta ismerem, és nem ez volt az első alkalom.

Amúgy itt mindenki azt mondja, hogy Soundra csak buták mennek.. hát ez szerintem nem igaz. :) Azért, mert valaki szereti az elektronikus zenét, még nem szükségszerűen idióta. Tény, hogy relatíve elég sok plázacsajszika van, de ők úgyis a páwafiúkákkal érintkeznek, és egy fesztiválnak amúgy sem az a lényege, hogy egyetlen konkrét társadalmi csoportnak szóljon, ha érted mire gondolok :D Szóval vannak értelmes emberek is, de nyilván Alesso-ra ugrálva úgysem kezdesz el senkivel atomfizikáról vagy politikai filozófiáról beszélgetni. Ennek ellenére én tavaly találkoztam egy sráccal, aki Londonba jár(t) az Imperialba (ami azért nem egy rossz egyetem), egy másik pedig az ETH-ra Svájcban.

A sátrazásról nem tudok nyilatkozni, mi nyaralóban voltunk. De a VOLTos élményeimből kiindulva azért nem egy leányálom... :D

A koncertek pedig nagyon nagy bulik. A Nagyszínpadon mindig korábban vannak a koncertek, ezeken általában rengeteg ember van, ha jó helyen akarsz lenni, korábban oda kell menned (vagy jól tolakodni.hehe). Mi ilyenkor még nem szoktunk annyira sokat inni, világosban még úgysem olyan hangulatos, meghát gyenge női testem amúgy nem bírná ki talpon reggelig. Aztán amikor besötétedik, akkor kezdődik az igazi bulika, és 2-3 után már igazából tökmindegy, milyen zene szól, úgyse ismered az előadót, és úgyis már berúgtál. Aztán hogy az estének milyen lesz a vége, az csak ott derül ki. Mi volt amikor 3-4 körül otthagytuk a terepet és mentünk szundizni, máskor viszont reggel még bőven tartott az after.

Amire figyelj,hogy próbálj a lehető legtöbb vizet inni, mert az ember hajlamos a nagy táncitánci közepette elfelejteni, és emiatt nagyobb a kiszáradás veszélye, a másnapról nem is beszélve :D

Na mostmár abbahagyom a szentbeszédes, előre is jó szórakozást, ott tali ;)

2015. jún. 29. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!