Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az normális hogy 15 évesen...

Az normális hogy 15 évesen még nem mehetek diszkóba?

Figyelt kérdés
A szüleim nem engedik 17 éves körömig csak a házibulit éjfélig meg koncertet 10-ig. De oda meg ritkán megyek

2017. júl. 3. 06:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Akik "kis takony" színvonalú jelzők nélkül nem tudnak leírni egy hozzászólást, mit éreznek?

Valami frusztrációtok biztos van.

16 évesen már eljárnak a tinik szórakozni, fesztiválozni, ha azt akarod, hogy a szociális élete legyen a korosztályában, akkor engedned kell.

Lehet itt játszani az agyunkat, hogy jaj mai fiatalok, de ez már 10 éve is így volt.

Tiltással csak több kárt csinálsz mint hasznot, olyan ember lesz belőle mint az itt kommentelők.

2017. júl. 3. 12:29
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
Helyeslem, hogy nem engedek. Örülj az éjfélig tartó házibuliknak meg a 10-ig tartó koncerteknek. Ha az én lányom lennél egy ilyen után még ODA SEM engednélek.
2017. júl. 3. 17:11
 13/16 anonim ***** válasza:

26/L

Anno 14-15 évesen engem sem engedtek. Nővéremmel néha elmehettem a barátaihoz, vagy a városba,de nekem is 10re haza kellett érnem.

16 évesen lett először barátom,ővele engedett el anyum először kicsit későbbreis. De akkor a fiú ajtótól ajtóig hozott és vitt.

Rendesen szórakozni 17 évesen kezdtem el járni,de ahigyan előttem is irták, kábé sehova sem engedtek akkor még be,így maradt a kocsmázgatás.

Korrekt a szüleidtől,hogy azért 10ig elengednek, sok barátnőmet 18 éves korukig 9ig volt kimenőjük,néha 10ig.

2017. júl. 3. 18:19
 14/16 Dk-IzzY90 válasza:
60%
Külföldön 21 a nagy korúság ott még ha 18 be is töltöd akkor is meg büntetnek hogy alkoholt iszol vagy buliban vagy :)
2017. júl. 3. 20:01
 15/16 anonim válasza:
Ez kicsit attól függ hogy fiú vagy vagy lány
2017. júl. 4. 02:05
 16/16 anonim ***** válasza:

# 14

Amerikában senki sem tartja be ezeket, 18 évesen a főiskolákon a "freshman year"-esek már heti szinten sárga földig isszák magukat.

2017. júl. 4. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!