Az normális hogy 15 évesen még nem mehetek diszkóba?
Akik "kis takony" színvonalú jelzők nélkül nem tudnak leírni egy hozzászólást, mit éreznek?
Valami frusztrációtok biztos van.
16 évesen már eljárnak a tinik szórakozni, fesztiválozni, ha azt akarod, hogy a szociális élete legyen a korosztályában, akkor engedned kell.
Lehet itt játszani az agyunkat, hogy jaj mai fiatalok, de ez már 10 éve is így volt.
Tiltással csak több kárt csinálsz mint hasznot, olyan ember lesz belőle mint az itt kommentelők.
26/L
Anno 14-15 évesen engem sem engedtek. Nővéremmel néha elmehettem a barátaihoz, vagy a városba,de nekem is 10re haza kellett érnem.
16 évesen lett először barátom,ővele engedett el anyum először kicsit későbbreis. De akkor a fiú ajtótól ajtóig hozott és vitt.
Rendesen szórakozni 17 évesen kezdtem el járni,de ahigyan előttem is irták, kábé sehova sem engedtek akkor még be,így maradt a kocsmázgatás.
Korrekt a szüleidtől,hogy azért 10ig elengednek, sok barátnőmet 18 éves korukig 9ig volt kimenőjük,néha 10ig.
# 14
Amerikában senki sem tartja be ezeket, 18 évesen a főiskolákon a "freshman year"-esek már heti szinten sárga földig isszák magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!