Miért hiszi azt 2 barátnőm hogy menő attól ha iszik?
Figyelt kérdés
Hali. Szóval én egy 14 éves làny vagyok. Van egy barátnőm aki 15 éves, az utóbbi időben nagyon sokat ivott minden este, meg cigizik és ettől menőnek érzi magàt pedig k*urvára nem az. Amikor mondtam hogy ne tegye akkor nem érdekelte. Most nekik 8. vége van és az évfolyammal elmentek valahova és ittak. Mindenki annyit ihatott amennyit akart és ott aludt mindenki egyhelyen valamelyik tanàr lakásában aznap. Akkor is rengeteget ivott, már redesen az öntudatlanságba kezdett folyni de amikor mondtam hogy ez így nem lesz jó akkor azt mondta hogy te ezt még nem értheted mert kicsi vagy. Öhm..egy évvel vagyok kisebb, nekem is jön a nyolcadik de én nem leszek ilyen..hát had ne mondjam. Na..ezt a barátnőmet már rég ismerem, a legjobb barátnőm által ismertem meg olyan 6-7 éve..teljesen normális volt.
Ez a barátnőm arra is fogta egy időben az ivást hogy szakított vele élete szerelme.
Aztán van a legjobb barátnőm..ő 14 éves még,és hát ő sosem volt ilyen, és igaz hogy most sem ilyen hogy mindig csak iszik hanem ha mentek valahova az osztállyal vagy ilyenek de amikor mesélte nekem hogy voltak az évfolyamtársakkal inni, ezt is ivott meg azt is, nagyon menőnek érezte magát..lesz*rom őszintém hogy mennyit ivott meg hogy hol menőzik mert tényleg ilyennel felvágni..méghozzá pont a legjobb barátnőm..nem gondolja hogy ez már gáz? Ha valaki ilyen mocskosul részeg az undorító, nem menő még egy picit sem. Miért lettek ilyenek? Én ezt a legjobb barátnőmről nem gondoltam volna, sosem volt ilyen. Mégis mi ez a mai divat hogy mindenki berúg aztán ettől lesz menő? Úristen..
14/l
2017. júl. 2. 21:44
1/7 A kérdező kommentje:
Egyébként amikor ivott ott a barátnőm én nem voltam ott, csak írogattunk és akkor írtam hogy fejezze be.
2017. júl. 2. 21:47
2/7 A kérdező kommentje:
Ja egyébként míg ha esetleg valaki félreértené..itt nem azzal van a baj hogy elmentek aztán ittak egy picit..meg abba se akarok igazából beleszólni ha többet ittak. De minek kell felvágni vele könyörgöm? Ez hol menő?!
2017. júl. 2. 21:50
3/7 anonim válasza:
Márpedig ez ígyvan, hogy ettől lesz "menő" valaki, ha iszik. Maga az ivászattal szerintem nincs baj, mert én is szoktam sörözni, alkalmanként pálinkát inni, de pl banketon szinte be se rúgtam, annyit ittam, amennyi jól esett. Próbáld tudtára adni, hogy pia nélkül is lehet élni. Ha ennyire le se szar, akkor meg nem érdemli meg a barátságod, majd később rájön, hogy igazad volt, amikor már te le se tojod.
2017. júl. 2. 21:59
4/7 A kérdező kommentje:
Persze hogy nincs azzal baj, viszont azt nem értem miért menő ha valaki 14 évesen részegre issza magát és még fel is vág vele. Értem és köszönöm a válaszod :)
2017. júl. 2. 22:59
5/7 anonim válasza:
Nagyon átérzem a helyzeted, én is veled egyidős vagyok csak nekem az osztályomban van egy ilyen lány. Menőzik azzal ,hogy Imre kiszívta a mellét Pistike megakarta ****ni, hogy Józsival megittak egy üveg bort, másnap este a barátnőjével egy viszkit. Vasárnap elszívtak egy dobozzal. De jajj neki most az ivásba folytja a bánatát mert elcseszte az élet 14 évesen, mert izé Pistike szakított vele.Pff szánalmas. Már már hányok az ijentől. Ne vegyél tudomást róluk sz*rd le őket. Te montad ,hogy ne tegyék nem hallgattak rád, hát jó ezt érdemlik. Majd egyszer remélem rájönnek ,hogy EZZEL teszik tönkre magukat.
2017. júl. 3. 16:25
6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen. Szánalmasak ezek az emberek. Köszönöm a válaszod:)
2017. júl. 3. 17:54
7/7 anonim válasza:
ez ilyen , 14-16 évesen még az a menő aki iszik és dohányzik 20-22 évesen az aki letudott szokni és nem másnapos buli után
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!