Mit igyak, ha vesekövem van, de a víz már egyáltalán nem esik jól?
Figyelt kérdés
Nemrég kiderült, hogy vesekövem van, de már szinte irtózom a víztől és nem tudok már inni belőle.Esetleg valami tanács, hogy mit tudnék tenni?2017. jún. 29. 23:06
2/7 anonim válasza:
Nagyon rossz a kategória :/
Amúgy ha szereted, igyál sok sört, az a melegben is jól esik, ha behűtöd, és a vesédet is tisztítja, átmossa. Próbálkozhatsz gyógynövényteákkal is, de abból nem érdemes nagy mennyiséggel inni.
Vannak még ízesített ásványvizek is, én szeretem őket, az is jó megoldás lehet a sok víz mellé.
3/7 anonim válasza:
Sok nyers gyümölcs , facsart levek , szénsavas dolgok , igazi bor ,dinnyék , sörök . Kerüld a sózást zsíros dolgokat tablettákat .
5/7 anonim válasza:
Sok-sok sört. Alkoholos vagy mentes, ahogy kívánod. Ha meg unalmas lesz az is, vegyél ízesítettet.
6/7 anonim válasza:
Nekem egyszer orvos tanácsolta hogy igyak sört. Nekem is vesekövem volt. Vagy ha a sör nem csúszik akkor sok teát.
7/7 anonim válasza:
"a víz már egyáltalán nem esik jól"
Eddig volt az, hogy annyit ihattál, amennyi jól esik. De nem ittál annyit, amennyire a szervezetednek szüksége lett volna, így lett veseköved.
Most orvosi tanácsra sokat kell innod. Akár jól esik, akár nem.
Önfegyelem kérdése.
Meg, hogy akarsz-e további köveket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!