Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha nem ír pedig nem vesztetek...

Ha nem ír pedig nem vesztetek össze semmin, és általában ő szokott írni, akkor most írjak neki én?

Figyelt kérdés

Ő a fiú, van hogy már reggel ír, van hogy csak később. Szombaton találkoztunk legutóbb, nem vesztünk össze de aznap már nem irt. Vasárnap tudtam van dolga, de írt délután. Hétfőn nem írt volna szerintem ha én nem írok. Kedden már reggeltől irogatott mindig valamit (mint régen eddig mindig). Szerda óta viszont semmi.

Valaki azt mondja írjak neki én, valaki azt mondja hogy majd csak ír, de már második napja, hogy nem ír. Amúgy dolgozik napközben, délután otthon mindig van valami dolga, de pár percet szánhatott volna rám..

Mit tegyek? Vagy hagyjam? Nagyon szomorú vagyok :(

18/l

2017. jún. 22. 20:27
 1/1 anonim ***** válasza:

A chatelés/nem chatelés miatt kár szomorkodni,mert az értékes beszélgetések szemtől szemben történnek!

Ha van mondani valód neki,akkor írj rá,de ha nincs,akkor ne. Szerintem senki sem szereti az egyszavas levelezéseket.

19/L

2017. jún. 23. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!