Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudja z egyik fél (általában a nő) elfogadni azt, hogy a párja dolgozik? 3műszak/kűlföld
"sokan félnek otthon, mert egyedűl vannak"
He? Akkor ha nem lennének párkapcsolatban, mit csinálnának? Rettegéssel telne az életük?
En is kamionos feleség leszek nyartol, en nagyon nehezen viselem az erintese es a jelenlete hianyat. Minden nap beszelunk telefonon korlatlanul, de az megsem olyan, persze ezt is becsulom. Ha lenne valami normalis munka a kozelben azt mondta hazajonne, de bol meg nem lattunk semmit de majd figyelem a hirdeteseket, persze az a baj h nem igazan merném folyton ezzel nyaggatni hogy ezt a melot lattam, meg azt a melot...
Ugyhogy eleg erdekes helyzet.
Mindenesetre nehez, kerultem mar kisertesbe de szeretem őt. Nagyon nagyon nehez igy kitartani de elobb utobb lesz haszna.
Ez a fajta kamionos feleség inkább az ingyenélő p..csa szinonímája nem ?
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!