Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Teljesen hidegen hagynak,...

Teljesen hidegen hagynak, mentális betegség?

Figyelt kérdés
16. életévemet töltöm, és elmondhatom magamról hogy semmi csajos dolog sorolható az érdeklődési körömbe. Elunom az életem egyetlen bevásárlás alatt, és halálom a ruhák próbálgatása, nézegetése. Nem mellesleg a kozmetikát is megvetem. Mindemellett nagyon szeretek olvasni általában magyarirodalmi műveket de a fantasty- t sem vetem meg (egyedül Leiner Laura féle műveket utálom), és néha napján pár MMO játszani pár barátokkal, de egyre jobban félek... Ez normális? Viszonylag magányos vagyok ha jobban belegondolok, és nem kevés viszálynak ez volt mozgató rugója. (az új iskolámban is számos lány természetesnek vette hogy azáltal igazolja saját maga feljebbvalóságát hogy rámutat ezekre a "hiányokra")

2017. jún. 22. 20:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
megtanítsalak?:D
2017. jún. 22. 21:38
 12/12 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, az embereknek nem egyforma az érdeklődési köre. Sokkal jobb, hogy nem állsz be a sorba. Hasonló helyzetben voltam általános iskolában. Évekkel később ez az egész helyzet átértékelődik majd, és te is fogsz jönni, hogy nem is volt értelme foglalkozni azzal, hogy a többiek mit gondolnak. Közülük sem biztos, hogy mindenkit annyira érdekelnek ezek a lányos dolgok, csak fontosabbnak tartják, hogy beilleszkedjenek/lépést tartsanak a többiekkel, mint például felfedezzék, hogy milyen hobbik érdeklik. Sajnos vannak emberek, akik jobban el vannak foglalva azzal, hogy mit gondol róluk a környezetük, mint hogy jól érezzék magukat. És ahogy szüleimtől és idősebb rokonaimtól hallom, minden korosztályban vannak ilyenek.

Gondolom középsulis vagy. A szalagavató előtti időszak lesz majd egy rémálom. A mi osztályunkban kevés lány volt, de így is akkora viták voltak, hogy milyen színű, milyen formájú ballagó ruha legyen, a táncokról még nem is beszélve.

22/L

2017. jún. 22. 23:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!