Lányok! Titeket nem zavar, ha valaki megnéz titeket amikor nagyon rövid nadrágban vagytok?
Figyelt kérdés
2017. jún. 20. 11:29
11/25 anonim válasza:
10Es....
minek rakod ki a hentesarut akkor? Mert nincs onbecsulesed es keptelen vagy normalis mod onbizalmat szerezni? Tudod mi a neve ennek, amit csinalsz, sokan csinalnak? Szuzk..vasag.
Aki kiteszi a huskeszletet ne haborodjon fel ha a kobor kutyak is kovetik.
12/25 anonim válasza:
Teso alljal már le.akkor rakom ki a fenekem a mellem amikor akarom és én döntom el h mikor tetszik ha megnéznék és mikor nem.ez egy szabad ország leírtam a véleményemet ahogy mindenki más ha pedig nem tetszik lépj tovább.arrol meg nem én tehetek ha annyira csúnya vagy h meg ha kiraknad amid van akkor se nézne rad senki;)
13/25 anonim válasza:
Megkérem a hölgyeket, hogy öltözzenek visszafogottabban,amennyiben nem szexpartnert keresnek. Köszöntem.
14/25 anonim válasza:
12. Te nő vagy? Elnézést, nem tudtam.
Ahogy írsz és viselkedsz, max egy transzi...teso;)
15/25 anonim válasza:
Sokkal nőiesebb vagyok mint te akármikor is leszel:*csok transzi tes
16/25 anonim válasza:
Ferfi vagyok ne zavarjon xd
De szerintem te azert vered magad, meg teszed a nagyfiut ize nagylanyt, mert nincs onbizalmad. Mutogasd magad, ha neked az tetszik, hogy meg a hajlektalan ks megbamul, lelkem rajta:D
17/25 anonim válasza:
sajnallak téged de komolyan:)nincs baratnod se életed azért ez elég gaz de fel a fejjel lesz ez meg rosszabb is;)
18/25 anonim válasza:
Régebben zavart, ma már nem hordok rövidnadrágot.
19/25 anonim válasza:
Mi folyik itt? Eddig úgy tudtam ez nem szexpartner kereső oldal, hehehe... :-D Moderáljátok magatokat, nehogy mások moderáljanak... 😱😃 Egyébként én is láttam ma egy furit, megy előttem egy széplány, hát amikor közelebb érek, látom ám, hogy a ruhája full áttetsző! Alatta tangabugyi, jó rózsaszín... Szóval mintha bugyiban és melltartóban közlekedne az utcán! Akkor meg minek egyébként a felső ruha, ha úgyis átlátszik? :-D
20/25 anonim válasza:
#19: azért, mert egy kis ostoba qrva. Ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!