Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Buszon, vonaton, villamoson a...

Buszon, vonaton, villamoson a menetiránnyal megegyezően vagy szemben szeretsz inkább ülni?

Figyelt kérdés

2017. jún. 18. 20:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Leginkább sehogy.

Ameddig buszoztam, oda ültem, ahol hely volt. A reggeli járaton viszont az első megállónál szálltam fel, tehát tudtam válogatni. Volt olyan hogy fél évig csak háttal ültem, utána meguntam, ültem máshová. :) Lényegében nekem mindegy volt.

2017. jún. 18. 22:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Igazából mindegy, akkor nem szerettem csak háttal ülni, amikor terhes voltam, mert folyton hányingerem volt.
2017. jún. 18. 22:22
 13/15 anonim ***** válasza:

Háttal inkább nem telepedek le

A hőmérséklet jobban érdekel mint az, hogy állni kell.

2017. jún. 19. 00:28
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, párom pl. automatikusan menetiránnyal megegyezően ül le, ha van ott hely.
2017. jún. 19. 14:01
 15/15 anonim ***** válasza:
régebben rosszul voltam amikor menetiránnyal szemben ültem, most meg pont hogy így érzem magam jól:D magam sem tudom hogy alakult ez ki
2017. jún. 29. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!