Miért van arra szükség egy közösségben, hogy kipécézenek egy embert és minden nap csesztessék?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogy munkahely,iskola vagy hasonló közösségekben mindig van olyan hogy valakire ok nélkül rászállnak ès mindig csesztetik. Ès legtöbbször olyan embereket pècèznek ki aki igazából senkit sem bánt. Èn úgy gondolom hogy egy közösség akkor működik jól,ha a tagok elfogadják egymást ès megpróbálnak együttműködni. Tehát nem èrtem,hogy mièrt van arra szüksèg,hogy kipècèzenek egy embert ès minden nap csesztessèk?2017. jún. 18. 08:19
1/12 anonim válasza:
mert unatkoznak es ez okoz nekik örömöt es fogalmuk sincs milyen rossz annak az embernek akit csesztetnek, szemetek.
2/12 anonim válasza:
Mert az hiszik, hogy ők többek nála, pedig ugyanúgy szarnak ők is a vécén.
3/12 anonim válasza:
A csesztetőknek általában nem éri el az IQ-juk a 100-at. Engem is rengeteget csesztettek, én viszont bosszút tervelek. Boxolni járok, hogy tökéletesítsem az ütéseimet, és ha megfelelőnek érzem a pillanatot, minden piszkálódóhoz becsöngetek, aztán félholtra verem őket.
4/12 anonim válasza:
3-mas, mi van akkor, ha a csesztetők diplomás emberek?
5/12 anonim válasza:
szerintem ne téged szivassonak hanem te szivas:)
6/12 anonim válasza:
Minden osztályban van egy ember akit mindig csesztetnek. Ha a te osztályodban nincs olyan, akkor valószínűleg te vagy az.
7/12 anonim válasza:
Az áldozati bárány mint fogalom már a Bibliában is benne volt.Szóval nagyon ősi dolog ez ,hogy valakire valakikre rávetítjük az összes hibát és rajta verjük el a port,ezzel magunkat jobb színben tüntetve fel és addig se velünk foglalkoznak és a mi hibáinkkal. Állatvilágban is megfigyelhető, pl baromfiudvarban kipécéznek egy tyúkot a többiek és állandóan csípkedik. Szóval az emberiség értelmi szintje lehet hogy magasabb de érzelmi és ösztönszintje kb a baromfi szintjén tart.
8/12 anonim válasza:
Meg is írtad a választ, azokat szúrják ki, akik a légynek sem ártanak. mindig könnyebb a "gyengébbet" bántani, mert az tűri, nem lehet komoly következménye a csesztetőkre nézve.
Ez csak őket minősíti, gyávák és ostobák, a saját frusztráltságaikat próbálják a másikon levezetni.
9/12 anonim válasza:
+ közös ellenség szindróma , van közös pont ami összetartja őket ..
10/12 anonim válasza:
#4 A diploma ma már nem feltétlen jár együtt magas IQ-val...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!