Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Vissza lehet valahogyan...

Vissza lehet valahogyan emlékezni higy miket csinaltunk részegen?

Figyelt kérdés
Eléggé berúgtam életemben először és nem emlékszem dolgokra és félek hogy valami nagy hülyeséget csináltam. A többiek meséltek hogy milyen voltam de hát nem lehettek ott velem végig és félek hogy amikor egyedül voltam esetleg csináltam valamit. Valahogyan visszér lehet erre emlékezni?

2017. jún. 17. 09:00
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem, nem lehet.

Azokat az embereket keresd fel, akikkel "buliztál" tőlük érdeklődj.

2017. jún. 17. 09:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Érdeklődtem és mindenki elmondja hogy nagyon be voltam állva, de nem mondtak hogy olyan durva dolgokat csináltam volna. De attól félek hogy valakivel esetleg csináltam vmit csak nem emlékszem rá.
2017. jún. 17. 09:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Elmondta*
2017. jún. 17. 09:14
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát akkor remélhetőleg ez egy jó lecke volt.
2017. jún. 17. 09:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne félj, majd a rendőrség elmondja, miután megtaláltak.
2017. jún. 17. 11:39
 6/7 A kérdező kommentje:
Humor herold
2017. jún. 17. 13:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem lehet. De néha jobb is. Egyszer egy szerelmi bánat okozta elhajlás után olyan bűn-ronda nő mellett ébredtem, hogy a mai napig csak remélni tudom, hogy tényleg nem történt közöttünk semmi, csak ágyba dugott, mert megsajnált. Pedig ennek már több mint 40 éve.
2017. jún. 17. 14:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!