Miért nem köszöntenek fel éjfélkor?
Miért van az, hogy én mindenkinek irogatok éjfélkor a szülinapján, engem meg csak az állítólagos legjobb barátnőm nővére köszönt fel?:( A barátnőim nagy része éjjeli bagoly, egy csomóan elérhetőek, de nem írnak meg semmi. Szerintetek miért?:((
15/L
Nem igaz, hogy nem értitek a kérdezőt, csak kötekedtek vele.
Igen, az éjfél utáni első köszöntőnek/köszöntőknek az az üzenete, hogy volt annyira figyelmes, hogy ő akart lenni az első. Vagy úgy, hogy direkt kivárta az éjfélt, ami külön szép dolog tőle, vagy úgy, hogyha már amúgy is fönt van, és nem külön virraszt ezért, akkor legalább az órát nézi, hogy ő lehessen az első, a legfigyelmesebb.
A kérdező figyelmes, és ez a figyelmesség esne jól neki is.
De nektek ez a kérdés kamukérdés, mert a figyelmesség szót is az értelmező szótárban keresgélitek, így nem csodálkozom. Aki pedig akkora bunkó, hogy csak a facebook figyelmezteti a szerettei születésnapjára (közeli barátok is beletartoznak), azon meg végképp nincs mit csodálkozni, ha azt se tudja, mi fán terem a figyelmesség.
32/N
Nyugodtan, még pelenkát is vehetsz fel.
Ugyanis NEMCSAK az a figyelmesség, de az IS az.
Nem érzed magad gáznak 32 évesen, hogy azt nevezed te figyelmességnek, hogy valaki első akar lenni fb felköszöntésben???
Jesszus, látom, te is egy fb agymosott személy vagy.
Ezt csak azok nevezik annak, aminek te, aki az életét a fb-on éli.
A köszöntés akkor is figyelmesség, ha reggel 6-kor, délelőtt 10-kor, délután 4-kor és este 8-kor történik.
Ki a frász mondta, hogy csak fb-on lehet az első? Szakadjatok már el a fb-tól. Lám-lám, nem én vagyok, aki nem tud tőle elszakadni...
SMS, a jó öreg SMS! Jé, ez eszetekbe se jutott? Amióta létezik az sms, azóta figyelmesség az, hogy én akarok lenni az első köszöntőd, ezért én írok neked (ami nekem az sms-t jelenti, nektek meg a fb-ot) leghamarabb. Nekem is van mindig legelső sms-köszöntőm, az édesanyám. Ö is fontosnak tartja, hogy ő legyen az első. Persze, csak sms-ben (éjszaka nem hívunk fel senkit, pedig az lenne a legjobb), mert személyes első köszöntőnek ott van a férjem. Amíg meg csak udvarolt, mindig azon igyekeztek mindketten, hogy ők lehessenek az első köszöntők, még a barátok előtt.
Ha valaki meg ilyenkor már aludna, akkor is jó érzés, amikor reggel kinyitja a szemét, hogy volt első köszöntője, aki a születésnapjának a legelső percében már gondolt rá.
Olyan ez, mint a szilveszteri éjfél. Az is fontos pillanat, ez is. De a kérdéséből ítélve a kérdező érti ezt, csak ti nem.
32/N
Kedves 32N, ha 10-ből 9 válaszoló lehurrogja a kèrdezőt, az már jelent valamit. :)
Ez valami hülye új szokás lehet, hogy èjfèlkor sms-t küldözgetünk egymásnak, èn nem örülnèk neki, a párom meg pláne nem, hogy felkeltenek èjfèlkor a telefon csipogással. Èjjel aludni kell.
Amúgy meg sms-ben honnan látja a kèrdező, hogy "csomóan elèrhetőek"? Ez is valami új app telefonra? Vagy inkább tènyleg a fb-ra utal? Sakk-matt.
A figyelmessèg meg akkor is figyelmessèg, ha dèlután 6-kor köszöntenek fel. Ha meg nem köszöntik egyáltalán, akkor nem annak kène lennie a fő problèmának, hogy èjfèlkor mièrt nem írtak, hanem hogy tènyleg annyira jó ismerősök, batátok, hogy èrdemes legyen miattuk ilyeneken rágódni.
Mèg így a vègère annyit, hogy nem semmi igènyei vannak a mostani tizenèveseknek. Egy tucat ember virrasszon, csak azèrt, mert születèsnapja van...
A sok kötekedő! Viccesek vagytok :-)
Ha sokan írják ugyanazt (várj, mi is az a sokan? Még kb 10 se, mert a 20 válaszból 4 máris én vagyok, és gyanítom, hogy ugyanazzal a max. 2-3 nethuszárral beszélgetek), maximum annyit jelent, hogy beindult a tömegpszichológia, és akinek más a véleménye, inkább le se írja. De én leírtam. Miért, kötelező egy véleményen lennünk szerinted?
32/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!