Mi történt a mai lányokkal? Már a CS1.6-t is úgy tolják, mint anno csak a fiúk.
Nahát, engem is meglep, amit írsz, kérdező. Az erőszakos játékok mindig is a fiúk szórakozása volt inkább. A videojátékok megjelenése előtt is a fiúk verekedtek, meg játékpisztolyokkal vívtak "tűzharcot, míg a lányok fésülgették a barbi babát, meg a műanyag pónit... Plusz pont ma olvastam, hogy a férfiaknak háromszor akkora sikerélményt okoz egy játék, mint a nőknek. A családomban is csak a férfiak játszanak, a nők csak ritkán, akkor is csak ilyen kirakós játékokat. El se tudnám képzelni őket, ahogy countereznek. Változik a világ, és elég fura irányba...
35F
7-es:
"Szóval eddig úgy képzeleted, hogy a jó csajoknak miniszoknyában kéne inkább pörögni a pláza közepén (persze akkor meg ribbancok) és max a csúnya, kövérek játszanak otthon a szobában. "
Nem, egyáltalán nem erre gondoltam. Konkrétan arra, hogy élhetnének boldog párkapcsolatban, sokaknak a személyiségük is nagyon vonzó, ennek ellenére magányosan kockulnak, többségük depresszióval is küzd, holott nem kellene feltétlenül így legyen. Az ilyen csajok valamikor régen nem ilyen helyzetben voltak. Inkább arra következtettem, hogy megfogytak a rendesebb csávók, és ezeknek a lányoknak nem jó az a tipikus felvágós, nyomulós, érzéketlen akárki, akikből még mindig sok van. Ehelyett itt úgy érzem nem tudjátok értelmezni a kérdésem, és egyesek támadásnak vették az egészet, vagy nem tudom minek nevezni.
"Én azt nem értem miért fura ha lányok játszanak neked, húgommal meg diablozni szoktunk, és? Miért vagy ennyire szexista egy lány nem élvezhet egy olyan játékot amit arra terveztek hogy élvezetes legyen?"
Hol írtam, hogy nem játszhat? Csak alátámasztottam egy tényt, amivel én találkoztam hosszú éveken keresztül. Úgy értsd, hogy én középsulis korszakomban, meg az után egy kis ideig nyomtam intenzíven a CS-t, és szinte egyetlen csajjal nem találkoztam, egyik szerón sem. Elmúlt 3-4 év év, és újra rákattantam. Erre azt látom, hogy a szeró hemzseg a csajoktól. Erre kértem konkrét választ, mi ebben a rossz?
Hmm, lehet, hogy visszarakom a cs-t. Az meg nem zavar, ha jobban játszik, én szinte minden játékban rosszul játszom... 😂😂😂
(Kivéve ETS2, mc, talán TF2 xd)
Egyébként tf-en én is találkoztam két ilyen gamercsajjal. Az egyik szószerint az egész szervert irányította, jól játszott, meg minden fiúnak eljátszotta, hogy ő milyen jó haver, meg ilyenek.
A másik meg szimplán jól játszott, de arra is izgult a sok kocka.
Én őszintén szólva sosem szerettem, amikor 1-2 lány van a csapatban. Akkor jó, ha 0 van, vagy legalább 3. (Ezek most leginkább tfre igazak)
Ha 1-2 van, akkor szétszakad a csapat, mindenki őt healeli, nem megy a támadás.
Ui: melyik lány akár megtanítani cs-zni? Xddd
17f
Régen is játszottak lányok/nők, csak mivel nem voltak meg ezek a közösségek, mint ma, ezért kínosabb volt ezt felvállalni.
A boldog párkapcsolat, kiegyensúlyozott élet, és a játékok szeretete nem zárja ki egymást. Mondjuk az sem utolsó szempont, hogy a férfiak is összekaphatnák magukat, de aki szeret játszani, elsősorban nem emiatt fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!