Mi történt a mai lányokkal? Már a CS1.6-t is úgy tolják, mint anno csak a fiúk.
Utolsó:
Counter-Strike 1.6 nevezetű FPS játék.
"hanem egész dögös, vagy tökre aranyos, akiknek sokkal jobb időtöltése is lehetne az életben."
Szóval eddig úgy képzeleted, hogy a jó csajoknak miniszoknyában kéne inkább pörögni a pláza közepén (persze akkor meg ribbancok) és max a csúnya, kövérek játszanak otthon a szobában.
És most rájöttél, hogy ez nem biztos hogy így van, már ez is nagy lépés.
Lány vagyok és elég gépfüggő.Lol,Hearthstone,Heroes of the Storm,Alicia Online + Xbox játékok (Sniper,Hitman,Far Cry,Assassins Creed-össze rész-,Forza,Gta,FIFA...még sorolhatnám xD
Nem vagyok kövér,nincs szemüvegem,nem vagyok hátrányos helyzetű,nem vagyok pattanásos és viszonylag normális vagyok (viszonylag :P)
A gépezésen kívül szeretek olvasni,rajzolni,kutyázni
sorozatot nézni.
Semmi egyéb időtöltésem nincs.Gép,rajz,könyvek(mangák),sorozatok(animék),kutya+tanulás...
Egyetlen egy hozzám hasonló lányt ismerek.A többiek a tipikus manikűrös JAAJJJ LETÖRT A KÖRMÖM lány...
Elég bezárkózott vagyok,mert nehezen megy a barátkozás (szoc.fóbia),és neten könnyebben barátkozom.Szóval ott van a barátaim többsége.Közben nyelvet is tanulok,mert nagy részük nem magyar.Összesen 5 barátom van(olyan igazi hús-vér osztálytársak :D)
En a baratommal szoktam lolozni. Nem ertem, ez miert baj? Es ja, amugy sokkal jobban jatszok, mint o. Hisztizik is miatta allandoan 😂
Nekem is ugyanugy szorakozas, mint egy fiunak. Ettol fuggetlenul meg van eletem. Keszulok az egyetemre, szobeli erettsegire jelenleg. Vannak baratnoim, fiubarataim. Megvan a sajat "bandam". Szoktunk jarni szorakozni, strandolni, kirandulgatni. Ezek teljesen megfernek egymas mellett. Rengeteg konyvet is olvasok, tudomanyos dolgoktol kezdve a romantikus ponyvaregenyeket at a pszichologiai szakkonyvekig mindent.
Miért ne szerethetne egy nő is játszani? 32 vagyok, nő, még a tévére csatlakoztatható játékokkal kezdtem gyerekkoromban, öcsémmel közösen vagy akár egyedül is nyomtam a joystick gombjait. Aztán jött a többi. Kifejezetten örültem annak az időszaknak, amikor még nem fordították le magyarra a játékokat, mert rengeteget tanultam így belőlük angolul (plusz a Cartoon Network csatornán, amíg még kizárólag angolul mentek rajta a rajzfilmek, többet, mint a tankönyvekből).
A játékok befolyásolták a szakmaválasztásomat is, mert informatikán tanultam tovább érettségi után, és most is képzem magam, amikor épp van időm munka mellett (csak most már kevesebb a szabadidőm).
Talán csak annyi változott, hogy jobban kinyílt a világ és a gamerek is kijöttek a szobájukból, vannak ilyen jellegű rendezvények, közösségek, ahol hasonló érdeklődésű emberekkel találkozhatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!