Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnék nyitottabb...

Hogyan tudnék nyitottabb lenni mások felé? Zárkózott és visszahúzódó vagyok .17/L

Figyelt kérdés
Ha egy közössègbe kerülök meg sem szóllalok. Nem nyitok mások felè, szègyenlős ès csendes vagyok,ès mèg önbizalom hiányos is. Már utálom ezt az állapotot. De sehogy sem megy a barátkozás.Mit tehetnèk?
2017. jún. 10. 00:25
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ha az interneten szeretnél ismerkedni és barátkozni, érdemes olyan csoportokat keresni, ami az érdeklődési körödnek megfelel. Ott biztosan olvashatsz számodra érdekes posztokat és kommentben beszélgethetsz is más emberekkel. Vagy olyan közösségi/csevegő oldalakat is kereshetsz, ahol szintén van az érdeklődési körödnek megfelelő topic.

Mondjuk 17 évesen érdemes osztálytársakkal is tartani a kapcsolatot nem csak iskolán belül, de kívül is. Én rengeteget szórakoztam középiskolás koromban az osztálytársakkal. Aztán kialakultak olyan kapcsolatok, amik azóta tartanak. Ha már csak egyetlen barátot szerzel magadnak, tiétek az egész világ és az élet.

2017. jún. 12. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!