Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért nem hívnak bulikba?

Miért nem hívnak bulikba?

Figyelt kérdés
Alapjáraton extrovertált vagyok, és vannak barátaim, de mégsem hívnak meg a házibulikba míg a barátaimat igen. Jogosan mondhatjátok, hogy bennem van a hiba, de én nem tudom miaz. Annyiban különbözöm a barátaimtól, hogy nem nyalok be mindenkinek. De lehet be kéne.. ti mit csinálnátok? Jár még valaki ilyen cipőben? 17/L
2017. jún. 2. 22:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát számos válasz lehetséges, de ez igazábol társaság és helyzet függő főleg. Lehet egész egyszerüen csak eszük be se jutsz, engem megannyiszor nem hívtak el közeli barátaim buliba vagy ide oda mert volt más érdekesebb és hozzám már gondolatban se jutottak el. Aztán lehetséges hogy mint írtad is másabb vagy mint a többi hb-s nem vagy kurwa, nem iszol mint egy teve és nem engedsz be minden vonatot az alagutba. (amugy nem tudom milyen vagy, lehet mindegyik egy kicsit, lehet egyik se vagy épp mind nagyon, nem is ez a lényeg) Aztán lehet hogy többségben vannak azok akik valamiért pikkelnek rád ( vagy a házigizda, vagy annak közelebbi ismerősei) és kerülve a feszkot egyszerűen nem hívnak ezért. Ennek alfajtája hogy valaki nagy raj azt mondja ha xy ott lesz ő nem jön, ezzel is sokat találkoztam. De amugy ha nagyon érdekel, beszélj össze egy ismerősöddel akit elhívnak ide-oda, hogy buli felénél csak úgy kérdezzen rá mondjuk a házigazdára mikor beszélgetnek hogy ,,franko buli, sok az arc nagyon készen vannak, de nem látom a xyz sunát" (ez utobbi te vagy). Vagy utolso eshetőség ha tippelni kéne, hogy van valami kehéd amit mások tudnak csak te nem (vagy valami pletyka). De ez már a nagyon túl gondolt része a történetnek, de meg eshet.
2017. jún. 2. 22:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon jól látod, abból a szempontból, hogy konkrétan 2 központi elem miatt nem hívnak bulikba. Ez a két ember nem bír engem. De akkor sem értem, mert a többiek meg szeretnek
2017. jún. 2. 22:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Nem akarnak szembe kerülni a központi elemekkel mert a csorda tagjai is félnek a kirekesztéstől. Gondolom hatalmas party szörnyetegek lehetnek meg minden. Szeretnek szeretnek, de ez néha kevés. Anno engem egy barátnőm elhívott a szülinapjára elötte 2honappal kb, de mikor már pontosítani kelett volna a hol és mikort már valahogy nem jutott el hozzám a jel. Pedig szeretet vagy legalább is bírt. Ugyan ez egy másikkal, jó akkor a bulit neki is csak meglepetésből hozták össze a párja meg pár haverja, és az osztálybol mindenki más meg lett hívva de én megint csak kimaradtam. Aztán volt egy srác akit ovoda óta ismerek és barátomnak mondtam, neki volt szülinapja járkálos szabadban ivós baromkodos este. Valószinüleg nem találod ki kit nem hívott meg véletlenül, de ekközben egy gyökér füves srácot akit nem is igen bírt igen. Nagyon nem fer néha a világ, sőt általában nem az. Neked kell irányítani nem csak várni hogy majd hívnak meg lesz valami. Csinálj te programokat, bulit találkát. És hívd meg azokat akiket te szeretnél, és akikkel jól el vagy. Ne hogy azon vedd magad hogy huszas éveid közepén jársz, elrohant meletted ez az önfeled bulizós idő és már csak a melo meg a szürke hétköznapok.
2017. jún. 2. 22:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Volt már egy házibuliszerűségem néhány hónapja, de az is véletlenszerű volt. Megtudták, hogy nincsenek itthon a szüleim, és feljöttek páran. De magamtól nem merek szervezkedni, mert félek, hogy sz.rul sülne el. Valamint a "nagyobb számokkal" nem vagyok feltétlenül jóban, csak bulikba dumáltunk régebben. Tudom, hogy ez rajtam is múlik, csak nem tudom, hogy kezdjek hozzá a változtatáshoz. De gondolom nyáron mindenkinek megjön a jókedv fíling, aztán mindegy lesz nekik hol szívnak be.. az én udvaromon, vagy a menők udvarán:D
2017. jún. 2. 22:43
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért ha a közeli barátaim nem hívnának meg, azt biztos nem hagynám szó nélkül
2017. jún. 2. 22:45
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez az csak pozitívan kedveském, hát én szónélkül hagytam. A srác összeröffenését, meg az első lányét. A második lánynak meg elvétve megemlítettem hogy boldog szülinapot remélem jó volt a buli, és ő is csak akkor eszmélt fel rá hogy nem is voltam ott :D. Szóval ez ilyen, valakit könnyen elfelejtenek és fognak is, ne légy ilyen. És azóta már kb mindenki elfelejtett. Pedig aztán 5éve sincs hogy vége a sulinak. Remélem azért a nyarad izgalmas lesz, és sokat eltudsz majd járni mindenhova haverokkal. Drukkolok.
2017. jún. 2. 22:56
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, igazán kedves vagy!! Neked is jó nyarat :))
2017. jún. 2. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!