Anonymous0123 kérdése:
Kibékültem velük de nem hivnak sehova sem?
Figyelt kérdés
Régi társaságommal összevesztem mert egy lány közülük bekavart de azzal már nem is akarok barátkozni..2hónap után találkoztunk és megbeszéltük meg a volt pasim is ott volt az se haragszik jóba lettünk és eljött hozzám az egyik aztán mondja még nemtudja h mennek e valamerre hétvégén.Aztán mondta hogy nem mennek mert én aztán rákérdeztem pénteken de mondja hogy majd szól nekem hogy mennek..
Haverok meg láttam is hogy volt bent városban most lehet azért nem hivott mert nem akart vagy mert másik társasággal volt?
Gáz lenne ha most ezen a hétvégén v jövőhétvégén megint rákérdeznék hogy mennek e valamerre?Vagy inkább várjak mivel azt mondta hogy majd szól.
2016. ápr. 6. 22:51
1/2 anonim válasza:
jaj te, nem kell koldulni a baratsagukert. Az mar ott nem jo ahol ilyet kell csinalni. Hivd el az egyik baratnödet aki nem ebbe a tarssagba tartozik. Aztan majd ugy megint meg ismerkedsz masokkal:)
2/2 anonim válasza:
Szerintem az okés hogy jóba vagytok megint, de ez nem azt jelenti hogy ismét mindenhova egyutt fogtok menni. Szerintem ismerkedj meg más emberekkel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!