Mit tegyek? (buszos történet)
Figyelt kérdés
Van egy gyerek akivel minden nap találkozom a buszon. Eddig semmi gond nem volt vele ma viszont amikor le szálltam, bemutatott nekem. Nem tudom mit csináljak, nem magasabb nálam a csávó de idősebb és izmosabb is. Hogy intézhetném el a dolgot verekedés nélkül?2017. máj. 22. 16:34
1/10 anonim válasza:
Mész tovább és úgy teszel mintha ott se lenne.
2/10 A kérdező kommentje:
Ez is jó ötlet, csak hogy mindennap össze futok vele és ez a dolog egy kissé rontja az önbecsülésem.
2017. máj. 22. 16:48
3/10 anonim válasza:
Keruld a szemkonktaktust,valamint ha ennyire zavar a csavo akkor 1.probalj minel messzebb helyet foglalni(ha van) tole 2.probald meg ignoralni.Az ilyen idiotakra ez a legjobb gyógyir
4/10 anonim válasza:
Milyen ÖNbecslés az, amit mások rombolnak?
Pont azért ÖNbecslés, ÖNbizalom, mert saját magadból, a saját gondolkodásodból fakad, a saját magadba vetett hitből.
Ennek nincs köze másokhoz, külső történésekhez.
5/10 A kérdező kommentje:
rossz szót használtam. talán a büszkeség lenne az amit kerestem.
2017. máj. 22. 17:17
6/10 anonim válasza:
nem tudsz vele mi csinalni, fireg ember, gondolom egy 150 kg-os kanciganynak biztos nem mutatna be.
9/10 anonim válasza:
Tudod, hogy mit tegyél. Ha jó oka volt rá, hogy bemutasson, akkor nyeld le a békát, ha viszont ok nékül tette, akkor mutass be neki te is. Csicska maradsz, ha ahgyod magad megalázni.
10/10 Umaku válasza:
Nevesd ki. Annál idegesítőbb nincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!