Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van még olyan rajtam kívül,...

Van még olyan rajtam kívül, aki nem érzi jól magát a valóságban?

Figyelt kérdés
Általában vidám természetű,barátságos alkat vagyok mindaddig,amíg egy álomvilágot fenn tudok tartani magamban. Viszont amint szemebsülök a tiszta valósággal,sokszor undor érzetem van és olyan mintha nem passzolnék bele ebbe a világba.
2017. máj. 20. 09:09
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
#8 Alul fogsz maradni, kisfiú. Ha valaki hangosabban szól rád, már attól összeszarod magad, pff...
2017. máj. 20. 13:06
 12/21 anonim ***** válasza:

Ez a kérdés,most álom vagy valóság?

Képzeletbeli bunyó:D

2017. máj. 20. 13:08
 13/21 anonim ***** válasza:

Valahol a gyakorikérdések is egy alternatív valóság,ahol az emberek számukra ismeretlen emberekkel dumálnak vagy osztják ki egymást:)

A valóságban tényleg sokan visszafogják magukat,de meseországban mindenki hallatathatja a hangját:D

2017. máj. 20. 13:11
 14/21 Firedoom ***** válasza:

Gyerekek... Elmentek ti a fa szomba :) most tenyleg az boldogit titeket, hogy tok ismeretleneket oltogattok es fenyegettek egy anonim forumon? Jo persze, most en is ezt teszem, egy szavam nem lehetne, de azert legyszives... Ha bajotok van egymassal akkor azt privatban rendezzetek le. Senki nem kivancsi a virtualis fa szmeregetesre.

A kerdesre valaszolva: szerintem ezzel nagyon sokan igy vannak, de ez teljesen errheto. Mit tud nyujtani ez a vilag? Monoton hetkoznapokat, rengeteg szenvedes aran elnyert penzt ami az emberek nagy reszenel 100%-ban az onfentartasra megy. Kuzdhetsz es kaparhatsz azert, hogy jobb legyen, de kozben barmikor felszallnal egy repulo hajora es fantasztikusabbnal fantasztikusabb tajakat fedeznel fel nehany baratoddal karoltve. En pont leszarom az emberek velemenyet es lassacskan ugy fogok kimenni az utcara mintha egy rpgbol masztam volna elo, de en igy erzem jol magam a boromben. Ezen kivul forum szerepeken szoktam meselokent megjelenni es igy elhetem ki magam problema nelkul.

Konkluzio: teljesen termeszetes. De ha veletlenul egy olyan alomvilagba szuletnel bele amirol te beszelsz akkor veletlenul sem vagyakoznal ide? Nem lenne semmi ami ide vonzana?

2017. máj. 20. 13:52
 15/21 anonim ***** válasza:
Csajozzál vagy ments meg egy bálnát.
2017. máj. 20. 15:07
 16/21 anonim ***** válasza:
Szerintem veressenek egy online tekken meccset,team battle módban:D
2017. máj. 20. 15:14
 17/21 anonim ***** válasza:

17 hugival mi mortalt tolunk, amióta nagyon belejött már nem ugyanaz :D

nem szeretem amikor valaki ismeretlenül veri a nyálát, ha akkora arca van álljon oda azt kiderül melyikünk az erősebb, ne itt verje a mellét a monitor mögül

2017. máj. 20. 15:29
 18/21 anonim ***** válasza:
68%

igen van.. ha kinyitod a szemed, akkor láthatod, hogy a világ egy számító, gusztustalan hely.

nagyon kevesen vannak azok, akiknek ez a hely tetszik vagy élvezik..

#1 nagy sz@t lehet változtatni!

2017. máj. 20. 15:44
 19/21 anonim ***** válasza:
#18 Békés megyei vagyok. Ha a közelben laksz, akár át is utazom, hogy jól szétverjem a tetves pofádat.
2017. máj. 20. 16:57
 20/21 anonim ***** válasza:

19 pesten összefuthatunk ha ennyire szeretnéd, csak időben egyeztessünk

én nem mondom, hogy szétverlek, max megkapod azt a pofont amire vágysz legyél akár 60 akár 120 kiló

Majd ahhoz mérem.

persze lehet te leszel az erősebb meglátjuk, mikor jársz erre?

2017. máj. 20. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!