Van még olyan rajtam kívül, aki nem érzi jól magát a valóságban?
élhetsz álom világban, vagy változtathatod a környezetedet olyanná amilyenre vágysz :)
24F
Kisádám, takarodj már innen a fszságaiddal!
Hát, ami azt illeti, én is elég álmodozó típus vagyok, ez tart életben. Sajnos a hétköznapok túl szürkék, kitörni belőlük lehetetlen.
2 te meg húzz innen a negatívitásoddal
kérdező én is álmodozó típus vagyok, régen zavartak dolgok
Mára már rájöttem ha szeretnék elérni valamit azért meg kell dolgoznom.
Igaz a környezetembe levő emberek sokszor olyan idióták, mint a kettes, de nem hagyom, hogy visszahúzzanak!
Tényleg úgy van ahogy kiadsam írta, ha változtatni akarsz, akkor időt és energiát kell belefektetned.
Maga a belső szemléleted fontos, de a külső behatások befolyásolnak.
4 ne verd itt a melled, mert az egyszer valaki beveri a pofád
1 saller? :D
Élőben csicskulnál, monitor mögül van pofád mi? :D
Arra nem gondolsz, hogy vannak nálad erősebbek? :D
Kedves 7-es... Igen, a te tudtodtal hajléktalan volt... De amit mond a mindenható Peti, az biztosan úgyis van, hiszen ő mondja... Inkább olvass utána, mi ez AZ egész, de NE a Peti honlapján tájékozódj...
Utálom én is az embereket, főleg a magyarokat, de be kell látni, hogy a népesség 90%-nak el van lehetetlenitve az élete. Van néhány, aki az IT-nek köszönhetően jól érzi magát, mint pl. a kiadsam, de nem mindenki lehet egy gép előtt ülő kódmachináló... Aki a történelemhez ért, annak mit mondasz? Ja, hogy légy inkább programozó vagy orvos... Értem. Sajnos a realitás talaján kell élni, AZ pedig szomorú. Hiába jönnek ezek a megmondó emberek, ôk csak AZ elkorcsosult világ hozományái... Végülis MIT hirdetnek? Tudsz változtatni, és változtatnod is kell, vagy pusztulj meg... Ezek a pszichopaták.
#9:
nem csak IT-val lehet érvényesülni
villanyszerelő ismerősöm jobban keres, mint én pl
8 akarsz egy próbát? :)
Bírom az ilyeneket itt vered a melled, monitor mögül van pofád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!