Az, aki valamilyen úton-módon kiérdemelte a tiszteletemet. - függetlenül attól, hogyan kapcsolódik maga a személy hozzám.
2017. máj. 16. 23:11
2/9 anonim válasza:
Az, aki valamilyen úton-módon kiérdemelte a tiszteletemet. - Függetlenül attól, maga a személy hogyan kapcsolódik hozzám.
2017. máj. 16. 23:15
3/9 anonim válasza:
Minden hozzátartozóm és ismerősöm véleményét szívesen meghallgatom, de akinek a véleménye kiemelt figyelmet kap tőlem, az a nővéremé és egy régebbi lánybarátomé.
A nővéremé azért, mert tudom róla, hogy ő kegyetlenül őszinte és ha valamiről megmondja a véleményét, akkor ő azt tényleg komolyan gondolja.
A lánybarátomé pedig azért, mert ő jóval megfontoltabb és bölcsebb nálam és eddig mindig jól jártam, ha hallgattam rá.
23/F
2017. máj. 17. 00:00
4/9 Psycho válasza:
Leginkább az, aki hiteles az adott témában. A kettő nem választható el! Pl. a legjobb barátomra lehet, hogy bizonyos helyzetben az életemet rábíznám, de ha kvantumfizikáról van szó, hát urambocsáss nem őt fogom kikérdezni, hanem lehet, hogy azt a fizikatanárt, akitől egyébként óvakodom ha csak lehet, és biztosan nem neki öntöm ki a bánatom egy lelkizős estén.
Pls ne kérdezd meg, miért van szükségem kvantumfizikára. Nincs. Csak valamiért ez a példa ugrott be :D
2017. máj. 17. 01:42
5/9 anonim válasza:
Én egy béna 6 hónapos tanfolyamon találtam meg a "mentoromat". A családban rokonságban, baráti körben előtte sosem volt olyan akire felnéztem volna vagy adtam volna a szavára. DE ez az ember, mintha gondolatolvasó lenne. Imádom a mentalitását, az életfelfogását. Igazi példakép!
2017. máj. 17. 06:10
6/9 anonim válasza:
Mindenki véleményét be tudom rakni valahova, mint építő jellegű kritika.
De igazán csak a saját szavamnak hiszek.
2017. máj. 17. 09:34
7/9 anonim válasza:
Magasságos Orbán Viktor úr aki közjólétet teremtett az országba. Éljen a király!
2017. máj. 17. 09:49
8/9 anonim válasza:
Ha valaki bebizonyítja nekem, hogy logikusan gondolkodik, művelt, tanult és lehet vele értelmesen vitatkozni. Ez nekem eddig olyan 3-4 egyetemi tanár volt és a párom, akinek szinte 100%-ban adok a szavára.
2017. máj. 17. 09:51
9/9 anonim válasza:
Anyukám véleményét mindig fontosnak tartom és érdekel is. A magyar, angol és történelem tanáraim szavára hallgatok. Ők példaképeim is és majdnem mindig igazuk van. Ők azok a tanárok akik bölcsek, lelkesek és segítőkészek, sokat tesznek értünk és odafigyelnek ránk... talán ez meghatározó lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!