Baratkereso oldal letezik?
Néhány társkeresőn direkt van ilyen opció, hogy "barátság" (ugyanott, ahol be lehet állítani, hogy komoly kapcsolatot vagy mit keresel), nézz utána. Facebook csoportokban szintén lehet ismerkedni barátság céllal is. Illetve, ha nem fontos hogy élőben is találkozzatok, akkor lehet levelezőtársakat is keresni, akár magyart (nem tudom, van-e ilyen oldal), akár külföldit (ilyen viszont több is van). Esetleg kiírhatsz itt is kérdést, hogy valaki akar-e barátkozni.
Fontos: attól, hogy kiírod hogy kizárólag barátokat keresel, attól még lehet hogy betalálnak néhányan akik egyből többet akarnak (főleg ha lány vagy). Ne vegye el a kedved, új embereket megismerni mindig jó!
Nekem is írhatsz, ha szeretnél:) Amíg van időm, szívesen beszélgetek!
L
Barátkereső oldal: gyakorikerdesek.hu
"Viccet" félretéve én is szívesen beszélgetek bárkivel nemtől függetlenül, bár ide ritkán járok fel, ezért pl pm-ben meg tudom adni az email címem bárkinek aki szívesen barátkozna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!