Ti mit gondoltok az olyan emberekről, akik csesztetik a másikat?
Iskolában és munkahelyen egyaránt jelen van ez a jelenség.
Amikor az ember még iskolába jár, akkor a tanárok és az osztálytársak részéről, amikor pedig dolgozni a kollégái és a főnöke felől.
Szerintetek nem undorítóak ezek az emberek? Itt most arról van szó, hogy te megfelelsz, és megcsinálsz mindent, és ennek ellenére mégis jön a lecseszés, mégpedig jogtalanul és undorító hangnemben.
Nem igazán tudom megérteni, hogy miért jó ez nekik.
Nincs életük, azzal próbálnak önbizalmat szerezni, ha a másikat csesztetik. Sajnos rengeteg ilyen ember van körülöttem.
,,Csak a sértett ember sérteget."
Több oka is lehet, ahogy leírták.
Engem folyamatosan kipécéztek a tanárok, mert furcsa, fiús kislány voltam, magamnak való, rendszeresen megaláztak (persze az igazán rossz gyerekeket leszrták). Ha pl. más diák beszólt nekem órán, azon is csak nevettek a tanárok, tisztelet a kivételnek. Én úgy látom, mivel a nehézfiúkkal nem tudtak mit kezdeni a tanárok, ezért engem használtak boxzsáknak, meg jó pár másik kevésbé balhés fiút, volt egy igazán sérült fiú, fú na őt sajnáltam, a szünetbe mindig felhergelték a menő fiúk, utána dührohamot kapott és a tanár őt verte, alázta meg.
De volt, hogy engem álltak körbe ezek a menő fiúk és köpködtek meg rugdostak, röhögtek azon, ahogy sírok.
És ezek a r00hadékok szépen felnőnek, és aztán ők siránkoznak majd a legjobban, ha a gyerekeik kifognak hasonló ökröket, amilyenek ők voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!