Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 16/l és 25/f nagyon nagy...

16/l és 25/f nagyon nagy korkülönbség?

Figyelt kérdés
Ha azonos módon látjuk a világot, hasonló az értékrendünk, stb, de a fiú már dolgozik, a lány meg még csak középsulis?
2017. máj. 2. 23:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nagy. Mondom ezt úgy, hogy 10 évvel idősebb a férjem. De voltam szerelmes egy fiúba a te korodban, aki ugyanígy 10 évvel idősebb volt. Akkor még nagyon kiütközött, hogy mást akar...
2017. máj. 3. 09:16
 12/16 anonim ***** válasza:

Igen, rettentően szerintem.

25 éves érett férfi, érett gondolkodással (remélhetőleg),

és egy 16 éves kislány, aki még sehol sincs hozzá képest..

A férfi eléggé lentre tette a lécet, ha ténylegesen megvan veled elégedve és azonosan látjátok a világot akkor nagyon buta lehet, vagy csak kellesz neki x dologra mert amúgy nem lenne senkije.

De egy normális férfinak nem hiszem hogy TÉNYLEG megfelelne egy ilyen fiatal lány.

Valószínűleg csak azért kell neki egy ilyen, mert más nincs, és unatkozik, vagy ilyesmi,de semmiképp nem hiszem hogy komolyan gondolja.

2017. máj. 3. 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd, van egy 14 éves unokahúgom, aki rohadtul intelligens (nem is csak a korához képest, hanem még felnőtt mércével mérve is) jól el lehet vele dumálni, és meglepően fejlett világnézete van, szóval tudom, hogy attól, hogy valaki tini, még nem kis idióta - DE hiába okos, és jófej, egy tini attól ő még nem felnőtt, te viszont az vagy. Egy felnőtt-nem felnőtt kapcsolatot NEM lehet mentegetni azzal, hogy a gyerek már érett. Ezt te is tudod a szíved mélyén, hiszen ha nem tudnád, nem irkálnál ki kérdéseket.
2017. máj. 3. 18:48
 14/16 anonim ***** válasza:

"Ezt te is tudod a szíved mélyén, hiszen ha nem tudnád, nem irkálnál ki kérdéseket."

Miből gondolod, hogy a fiú az Aki a kérdést kiírta, és nem a lány?

2017. máj. 3. 18:55
 15/16 anonim ***** válasza:

#14 Tök mindegy, gyakorlatilag majdnem mindenki más is besorolta a kérdezőt vagy a lánynak, vagy a pasinak, úgy, hogy pont annyit tudtak, mint én.....

Meg aztán a lány miért ne tudhatná már a szíve mélyén, hogy nem lehet normális kapcsolata egy felnőttel?

2017. máj. 3. 19:09
 16/16 A kérdező kommentje:

Kaptam hideget meleget is, köszönöm mindenkinek.

Mielőtt nagyon egymás torkának ugrotok: én a lány vagyok ;)

#9 (asszem te vagy, aki a hosszú választ írtad saját tapasztalattal) neked külön köszi!

2017. máj. 3. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!