A férfiaknál miért vált természetessé a nyilvános pisilés?
Így van, én is csak akkor szoktam a természetben pisilni, amikor nem találok normális vécét, vagy ahogy az előző válaszoló is írta: túl hosszú előtte a sor.
De akkor viszont nem fogom vissza magam, inkább ez, minthogy feleslegesen tartsam vissza. Nyilván nem a tömeg előtt csinálom, hanem keresek hozzá egy eldugottabb helyet, ahol lehetőleg nem nagyon vesznek észre, de ha ez megvan, akkor jöhet aminek jönnie kell :D
Mert nekik nem kell szabadda tenni hozza az egesz alfeluket es meg ugyis imadkozni, hogy le ne vizeljek magukat
Plusz nulla feltunessel konnyeden tudnek pisilni
Csak lehuzzak a sliccet valami eldugott helyen, a nadragot sem kell letolni es tudnak allva pisilni
Nekik sokkal egyszerubb
Nekunk meg kb meztelen kene guggolni valahol es ez nem olyan egyszeru meg nem is olyan higienikus
Mert természetes dolog.
Én mint csaj szintén inkább választok egy bokrot, mint a toitoit, pedig nem vagyok finnyás, de az egy fertő.
Hidd el, nem a péniszüket akarják lóbálni ahogy én se a holdudvarom mutogatom (mondjuk én megoldom, hogy elbújok), de ha egyszer pisilni kell, akkor pisilni kell :D
A fesztiválról nekem azonnal a részeg emberek ugranak be, akkor meg már nem nagyon vannak gátlások, és oly mindegy, hova pisilsz.
Az evolúciós során csokkent a férfiak hólyagjának mérete. :D
Gondolok itt arra, hogy 15 éve, vagy még régebben nem lehetett hugyozó pasikat látni a szabadtéri rendezvényeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!