Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem tudok nyilvános...

Miért nem tudok nyilvános helyeken pisilni?

Figyelt kérdés

Nem sok nyilvános hely wc-jére járok, kb csak a suliban, de nem tudok pisilni, csak mondjuk 1 perc elteltével. Ugye, nem ülök rá a wc ülőkére, csak fölé tartom a fenekemet, vagy mi:D értitek:D

És hát, kb fél-egy percig csak úgy vagyok, és nem jön semmi:D Általában akkor kezd el jönni, amikor egy másik fülkében lehúzzák a wc-t XD Ez valami reflex, vagy nemtudom XD

Mitől van ez? Mit csináljak, hogy rögtön tudjak pisilni?

15/L

2017. ápr. 7. 23:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Én arra gondolok, hogy azért megy nehezen, mert nem ellazulsz, hanem tartod magadat a WC felett. Én körbe szoktam pakolni az ülőkét WC papírral, arra ülök rá, így nem kell tartani magamat (az meg a másik, hogy akkor tuti mellépisilnék). :D

20N

2017. ápr. 8. 06:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én hál istennek rögtön tudok pisilni,főleg hamár majd bepisilek!

Lehet hogyha nagyon kéne pisilned,neked is menne.

2017. ápr. 8. 07:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Előtte próbáld a mosdóban megengedni a vizet, vagy a kezed is tartsd alá. Úgy hamarabb jön meg az inger.

A lovaknak ilyenkor fütyülni szoktak.

2017. ápr. 8. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!