Ha nem vagyok egy társasági ember, nem bulizok, hogy bírnám az egyetemi, kollégista (! ) életet?
Nem vagyok egy társasági ember.Nehezen barátkozok,nehezek nyílok meg másoknak.Egy csendes,visszahúzódó gyerek vagyok.Bulizni nem járok.Igazából soha nem voltam még egy buliban sem..De nem is kívánok menni.A pénzt is sajnálom rá.Alkoholt sem iszom.A középsuliban is sosem vettem részt az osztálybulikon vagy rendezvényeken.A szalagavatón sem táncoltam.Egyedül a gólyaavató,ahov bementem 9.-ben,de azt is hülyeségnek tartottam.De gondolom egyetemen ezt jobban elvárják.Ott nem lehet kihúzni magunkat az ilyenek alól,pláne ha kollégista az ember.Igaz?
De nem vagyok kocka és nem ülök itthon egész nap
Valószínű az otthoni környezeted miatt lettél begubózva, nos, ezt gyökeresen megfordítja a kollégiumi élet.
Azoknak ez nem jó, akik nagyon belekényelmesedtek az otthon melegébe, de tapasztalatszerzésnek, tanulásnak, felkészülésre az élethez tökéletes, ha élni akarsz majd rendesen.
Add önmagad. Alapból senki sem antiszociális, csak olyan körülmények áldozata, hogy ezt meséli be magának.
Lesznek ott jófej emberek, nem kell neked minden másnap részegnek lenned.
Én is örök visszahúzódó voltam/vagyok.
Középsuliban egyszer voltam "bulizni", akkor sem éreztem jól magam a közegben. Szalagavató is igazi kényszer nyűg volt, a hátam közepére nem kívántam az egészet.
Az egyetem viszont teljesen más volt.
Ott már alapból nagyjából veled egy gondolkodási szinten lévő emberekkel találkozol. Azt vettem észre hogy kevésbé számít a külső is.
Amúgy akármennyire nem vagy ivós, bulizós kihúzni nem szabad magad a társasági életből. Ugyanúgy menj el, nekem például volt 1-2 söröző haverom, a társaság mikor már "bemelegített" és mentek tovább bulizni mi maradtunk és dumáltunk egy sör mellett.
Már csak azért is érdemes elmenni, mert akkor megtalálod a magadhoz hasonló embereket, míg a szobában gubbasztva nem.
Nincs barátnőm.Sajnos még nem volt.
Persze,az ilyen kulturált szórakozás,mint a színház,mozi jó dolog.De hol találok olyan fiatalokat,akiket nem a bulizás,a pia,a hangoskodás érdekel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!