Hogy értette, hogy fura vagyok?
Kissé lehet, hogy fura vagy, de nem rossz értelemben.
Ha nem csinál semmi durvát és nem zavar nagyon, akkor nincs semmi gond, ha meg elkezd jobban piszkálni, szólj a szüleidnek/osztályfőnöknek.
Hát, nem hiszem, hogy pozitívan gondolta, hogy őszinte legyek. És azt sem hiszem, hogy te tudhatnád, mire gondolt. Ha tényleg fura is vagy, azt nem veszed valószínűleg észre.
Amiket leírtál, azok nem jellemeznek igazából. Ezek pozitív dolgok, amiket szeretsz magadról mondani. Az oké. De ettől nem ismertünk meg. Szerintem meg kellene kérdezned egy barátnődet, aki őszinte tud lenni.
Nekem pl. van egy ismerősöm, akire szoktuk mondani, hogy "fura". Ő azért, mert valamilyen okból kicsit bicegve jár (nem csípőficam, vagy ilyesmi, hanem inkább mintha egyensúly-problémái lennének), furán tartja a fejét, ha beszélünk hozzá, néha elmélázik, és nem hallja meg, amit mondunk, illetve őt nehezen érteni, ha beszél. Ő ezért fura. Szóval nem jó értelemben gondoljuk mi sem. De nekünk van annyi eszünk, hogy ne bántsuk emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!