Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Másoknak is ilyen az élete...

Másoknak is ilyen az élete érettségi előtt?

Figyelt kérdés
19 èves lány vagyok, most fogok érettségizni, az a gondom, h egész évben szinte csak itthon ülök mindem hétvégèn, és tanulok. Ezelőtt mindig a barátaimmal voltam, sokat szórakoztunk, most a legjobb barátnőim elmentek egyetemre, másokkal valahogy sosem jön össze semmi tali. Nem bulizok, az osztálytársaim kívűl nem szórakozok senkivel, egész héten edzésre jàrok, vezetni járok, és tanulok. Hètvègènkènt pedig a szüleimmel vagyok és csak tanulok egész nap. Én ezt az életet utálom, az osztársaim bulizni jàrnak (kivève azokat akikkel jóban vagyok) és élik az èletüket. Én is ezt szeretnèm. Sosem volt még ilyen évem. Másoknak is ilyen volt érettségi elôtt és azoknak utána jobb lett? Ennek ellenére rengeteg barátom van de ebben az évben senki nem ér rá valamiért, azelőtt az egész életem buli és szórakozás volt, mégis jól tanultam

2017. ápr. 8. 12:20
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hàt engem 12.-re ,,hagytak" el a barátaim, azaz pesten meg szegeden vannak. Én meg egyedül kecskeméten :( és halálra unom magam. Pedig alapból magyon társaságfüggő és pörgős làny vagyok. És mèg tesóm sincsen.
2017. ápr. 8. 15:17
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Azt te érzed, hogy mennyi tanulásra van szükséged az érettségire. Úgyhogy én nem fogok olyanokat mondani, hogy "úgyis könnyű, ne cseszd el rá az időt és bulizz", mert mindenkinek másféle felkészülés kell. A lényeg, hogy ha úgy érzed, hogy fontosabb, hogy tanulj, mint az, hogy szórakozz, akkor inkább tanulj. Nemsokára úgyis vége az évnek, ezt az 1-2 hónapot már csak kibírod bulizás nélkül.

Utána ott van az egész nyár, és aztán pedig egyetemen egy teljesen új élet kezdődik...

2017. ápr. 8. 15:59
 13/16 anonim ***** válasza:

Mar csak egy honap az irasbeliig, keep calm

Ezt mar fel labon is :)

2017. ápr. 8. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj, mindenkinek van olyan időszaka, mikor kicsit magányos :) Én 1 hónapja összevesztem a legjobb barátnőmmel és szakítottam a pasimmal. Gondolhatod, most mennyire nem találom a helyem, pedig vannak barátnőim, haverjaim, de most olyan, akivel minden problémámat megbeszélhetném, aki a legjobb barátom lenne, nincs. Nyugi, neked is el fog múlni ez az időszak, szerzel majd új barátokat :) Addigis legyél nyitott és töltsd hasznosan az idődet.

20L

2017. ápr. 8. 16:26
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
szinte alig tanultam. irodalomból volt szükségem külön tanárra, aki felkészített pár hónap alatt, többi tárgyból elég volt átolvasni egy héttel előtte, és 4-5-ösök lettek a vizsgáim. középszinten.
2017. ápr. 8. 19:59
 16/16 Clay Morrow ***** válasza:
Én is idén érettségizek és ugyanúgy folyik az évem mint bármelyik eddigi. Tanulok majd májustól vagy miután elballagtunk.
2017. ápr. 8. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!