Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Másoknak is ilyen az élete...

Másoknak is ilyen az élete érettségi előtt?

Figyelt kérdés
19 èves lány vagyok, most fogok érettségizni, az a gondom, h egész évben szinte csak itthon ülök mindem hétvégèn, és tanulok. Ezelőtt mindig a barátaimmal voltam, sokat szórakoztunk, most a legjobb barátnőim elmentek egyetemre, másokkal valahogy sosem jön össze semmi tali. Nem bulizok, az osztálytársaim kívűl nem szórakozok senkivel, egész héten edzésre jàrok, vezetni járok, és tanulok. Hètvègènkènt pedig a szüleimmel vagyok és csak tanulok egész nap. Én ezt az életet utálom, az osztársaim bulizni jàrnak (kivève azokat akikkel jóban vagyok) és élik az èletüket. Én is ezt szeretnèm. Sosem volt még ilyen évem. Másoknak is ilyen volt érettségi elôtt és azoknak utána jobb lett? Ennek ellenére rengeteg barátom van de ebben az évben senki nem ér rá valamiért, azelőtt az egész életem buli és szórakozás volt, mégis jól tanultam

2017. ápr. 8. 12:20
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

a francokat

sokan le se szarják az érettségit, nem tanulnak rá külön, sőt van aki még a suliban sem

24F

2017. ápr. 8. 12:25
 2/16 anonim ***** válasza:
25%

De gáz...

Sz@rd már le.. Ennyire nem kell rápörögni az érettségire

2017. ápr. 8. 12:27
 3/16 anonim ***** válasza:
83%
A szóbeli érettségi előtt egy nappal, délben felkelve álltam neki megtanulni az összes tételt minden tantárgyból egyszerre. Ott szépen elmondtam, persze nem maradt meg belőle semmi, és egy hét múlva sem tudtam volna már, de annyit is ér az egész a sok feleslegesen megtanulandó hasztalan marhasággal. Írásbelikre még ennyit sem készültem, arra mondhatni semmit, csak ami az iskolában az utolsó hetek ismétléseiből megmaradt.
2017. ápr. 8. 12:29
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
Tobbb even at kellett volna tanulni, nem csak most az erettsegire.
2017. ápr. 8. 12:34
 5/16 anonim ***** válasza:
Hat en megmondom oszinten, semmit nem tanulok es 5os probaerettsegiket irok, szoval nem is erzem szuksegesseget, hogy neki alljak. Szobelire majd tanulgatok, de arra meg ott van a szobeli felkeszulesi idoszak. Felesleges ezert elbszni egy egesz evet. Ha van egy kis esze az embernek, akkor tanulas nelkul is lazan teljesitheto egy negyesre.
2017. ápr. 8. 12:34
 6/16 anonim ***** válasza:
Nekem a szóbelik előtti 2-3 hét nézett ki hasonlóan.
2017. ápr. 8. 12:46
 7/16 A kérdező kommentje:
Végig tanultam az érettségire, a baj az, h a barátaim mind kitűnő tanulók, zsenik, az egyik 470 pontos érettségit írt, a többi barátom az osztársaim kitűnő tanulók, sőt az összes barátom szinte. És nem szeretnek szórakozni meg ilyesmi. Ígyhàt nemcsak azért tanulok mert annyira akarok, hanem mert unatkozok.
2017. ápr. 8. 12:46
 8/16 anonim ***** válasza:
50%

Írásbelire nem lehet tanulni nagyon. Bár nem tudom, hogy miből csinálsz milyen szintűt.

Érettségi szüneted lesz. Az alatt nyugodtan kiszórakozhatod magad. Én az utolsó 3 napra hagytam 80 tételt, és mindegyik majdnem max pontos lett.

2017. ápr. 8. 12:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Én a szóbelire készültem egy fél délutánt aztán annyi. Mindenből 5-ös igaz csak középszinten.
2017. ápr. 8. 12:54
 10/16 anonim ***** válasza:
57%
Nem kell ennyire rápörögni. Ha alapból egy értelmes lány vagy, aki gyorsan és könnyen tanul, akkor nem lesz gond. Én ponthogy a végzős évben kezdtem el bulizni folyton, akkor lett barátom is, kb 2 hetet tanultam az érettségire és 4-es matek kivételével minden 5-ös lett(emelt német és angol is, plusz még felsőfokú nyelvvizsgáztam is mindkettőből, bár azokra már jobban tanultam). 430 ponttal kerültem be egyetemre, itt sem stresszelem túl a dolgokat, majdnem minden hétvégén bulizok, de azért jelentősen többet kell tanulni, mint az érettségikre összesen.
2017. ápr. 8. 14:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!