Ti hogy reagáltátok volna le a helyzetet?
Múlt héten történt de még mindig nem tudom elfelejteni ezt a nyomorék gyereket.
Ahol tanulok, szerveztek egy programot nekünk és az utcán gyülekeztünk, kb. 50-en lehettünk. Megjelent egy ittas bácsi, 60 feletti volt már. Amikor meglátott minket, közelebb jött "Éljenek a bányászok!" és hasonló szövegekkel tisztelgett, énekelt is valami indulót. A társaság nagy része elhalkult, szerintem azt se tudták hogyan reagálják le a helyzetet, zavarban voltak. Mi a barátommal mosolyogva néztük (azért vicces volt, legalábbis nekünk), mondtuk is neki hogy jó szerencsét. :) Teljesen barátságos volt, semmi rosszindulat nem látszott benne.
Aztán egy srác, aki a barátnőjével volt, látszott hogy ideges, és valami olyasmit mondott neki felháborodva, hogy jól van senkit nem érdekel, el lehet húzni a f a s z b a, közelebb is lépett hozzá, a barátnője meg visszahúzta. A bácsi csak annyit kérdezett töle, hogy "Hány évet dolgoztál az uránbányában?" A papám is bányász volt és a tanulmányaimnak is köze van hozzá. A gyerek valamit visszakaffogott flegmán, aztán a bácsi mondta hogy mi "termeltük" nektek az áramot. Nagyon megsajnáltam szegényt, oda kellett volna mennem hozzá és a hulladék semmirekellő helyett elnézést kérni. Remélem látom még valahol. 22/F
Lecsaptam volna, sokkal kisebb dolgokért is vertem már össze hétvégente rendszerint este, keménykedőket mert másból nem tanulnak. Nem kifogás az sem ha épp valakivel van, legalább összeszedi a földről.
24F
Sehogy. Egy ittas félbolond piszkálta a hülyeségeivel, hagy ne keljen már eltűrnie csak azért mert a cuki bácsi öreg.
Én sem bírom az ittas vénembereket, főleg ha kéretlenül hülyeségekkel zaklatnak.
#5 Én senkinek nem akarok rosszat, bár lehet néha úgy tűnhet.
#7 Most egy 20 év körüli emberrel mit lehet kezdeni aki így viselkedik? Hiába szóltam volna neki, ez kevés ahhoz hogy megváltozzon, majd az élet talán megtanítja hogy vegyen kicsit vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!