Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Megtalálhat engem?

Megtalálhat engem?

Figyelt kérdés
Beszéltem egy emberrel az interneten 1képet küldtünk magunkrol, csak hogy lássuk kivel beszélünk. De nagyon csunyán váltunk el egymástól és megfenyegetett. A katonaságnál dolgozott. Azzal a képpel rám tud keresni?

2017. márc. 29. 17:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Emailben küldtem a képet.

Köszönöm a válaszokat

2017. márc. 30. 06:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha ugyanazt az emailt hasznaltad mondjuk facebook regisztraciohoz akkor megtalalhat viszont.

Nekem tobb emailem van.

Privat. Regisztralgatos. Meg egyebek amire pl netrol rendelek es figyelem az ertesiteseit.

2017. márc. 30. 13:31
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem ugyanaz. Plusz már töröltem is azt az email fiokom, csak vele való beszélgetésre használtam.
2017. márc. 30. 14:40
 14/15 anonim ***** válasza:

Helyes, jól tetted.

Valahol borzasztó, hogy manapság ennyire elővigyázatosnak kell lennie a nőknek, hogy nehogy betalálja valami aggresszív állat mert nem kapta meg amit akart... :(

2017. márc. 30. 15:08
 15/15 A kérdező kommentje:

Hát nagyon remélem is hogy nem fog. :)

Köszönöm mindenkinek!

2017. márc. 30. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!