Megtalálhat engem?
Figyelt kérdés
Beszéltem egy emberrel az interneten 1képet küldtünk magunkrol, csak hogy lássuk kivel beszélünk. De nagyon csunyán váltunk el egymástól és megfenyegetett. A katonaságnál dolgozott. Azzal a képpel rám tud keresni?2017. márc. 29. 17:34
1/15 anonim válasza:
Kint van valahol rólad az a kép? Facebook, ilyesmi? Szedd le mindenesetre.
2/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod és hogy komolyan veszel.
Tudtummal nincs kint. Meg csoport kép volt és magamat levágva küldtem el róla.
2017. márc. 29. 17:45
3/15 anonim válasza:
Nem fog. Nem fogja erre pazarolni az idejét. Azért máskor csinálj egy screenshot-ot, aztán ha van valami, jelentsd fel. Ha ilyet csinál, akkor senkit sem fog érdekelni, hogy a katonaságnál dolgozott.
4/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod Neked is!
2017. márc. 29. 17:50
5/15 anonim válasza:
Vannak sajnos ilyen tuskók, akik eleve azért mennek katonaságba meg ilyen helyekre dolgozni, mert hatalommániásak. Élvezik, ha valaki fél tőlük. Jó, hogy hamar kiderült, hogy őrült és nem hálózott be. Jó tanulópénz, figyelj a jelekre legközelebb is. Szép napot!
6/15 A kérdező kommentje:
Igen. :( köszönöm, de akkor szerinted sem lesz nagyobb gond ebből?
2017. márc. 29. 18:04
7/15 anonim válasza:
Erősen kétlem. Azért mentsd el a beszélgetéseket, csinálj róluk képet, ha esetleg parázol.
8/15 anonim válasza:
Mi a bizonyíték arra, hogy magadról küldtél képet és nem csak egy random emberről? Semmi... Szóval ne félj.
9/15 anonim válasza:
#8 Ezzel csak az a baj, hogy random emberről képet posztolni közösségi oldalon bűncselekménynek minősül. Még ő szívná meg.
10/15 anonim válasza:
#9: hol olvastad, hogy a kérdező közösségi oldalon posztolta a képet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!