Ronda vagyok és sajnos mindenki kinevet mikor meglát hogy tudnék ezen túllendülni?
Ki az a mindenki? Én sokáig ocsmánynak gondoltam magam, mert a béka segge alatt volt az önbizalmam és élvezték a kortársak, hogy mégjobban lenyomhatják.
Mások csak akkor röhöghetnek ki ha valóban tényleg ronda vagy, vagy nem is vagy olyan csúnya csak nem tudod mit kezdj magaddal.
Általában az utóbbi eset áll fent, ami néhány változtatással megoldható: kozmetikus, új ruhák, új frizura (esetleg hajszín), sport ha nem kell fogynod akkor is önbizalmat ad, esetleg csatlakozz valamilyen sport/tánc csoporthoz ami érdekel.
Van olyan ismerősöm akivel semmi gond lenne, már ha normális hajat vágatna és nem úgy nézne ki mintha csukott szemmel öltözködne (ráadásul sok ruhája méretben sem passzol). Ha beszerezne pár db legalább méretben jó, klasszikusabb darabot akkor a kutya nem nézne rá furcsán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!