Szerintetek mi legyen?
Először is, lehet, hogy csak én reagálom túl, de mégis rosszul érzem magam miatta.
Szóval. Ma együtt utaztam egy lánnyal (leírom, hátha olvassa -meglenne a heti csoda-) Bajától Pécsig. Mellé ültem, mert nem nagyon volt hely, nagyon kedves volt.
Lehet, hogy szeretett volna beszélgetni, legalábbis kissé úgy tűnt, illetve én is szívesen beszélgettem volna, mert odáig is együtt utazunk általában, hát miért ne ismerhetnénk meg egy kicsit a másikat (pl.: hova jár, melyik karra stb)? A helyzet azonban az, hogy eléggé szét vagyok esve fejben, így nem lett belőle semmi.
Az esetek túlnyomó többségében egy időben érkezünk a pályaudvarra, azt hiszem (és remélem), jövő héten is így lesz.
Szerintetek kérjek tőle elnézést és mondjam meg neki, hogy alapjáraton nem vagyok ekkora bunkó, csak a mentális szétesettségem okán, nem tudtam volna kellően koncentrálni?
Előre is köszi! :)
Legközelebb beszélgess vele nyugodtan. :)
Ha van lehetőséged valamire, tedd meg, mert lehet, hogy később hiába akarod majd, nem lesz már meg az esélyed rá. Inkább azt bánd meg, hogy megpróbáltad, mint azt, hogy nem csináltál semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!