Mit szerintetek mi legyen?
Figyelt kérdés
Családom nincs 18 eves vagyok mennék továbbtanulni szakmára felis vettek de félek hogy ki cikiznek az osztálytársam kiközösítenek lenne kedvem de ruha nélkül meg elég sokat nélkülözunk jön a nehéz karácsony élni sincs kedvem. Legalább ha ruhám lenne de az sincs van néha hogy enni sem eszek erre tud valaki valamit?2016. dec. 13. 22:06
1/5 A kérdező kommentje:
Kérem a negatív kommentet tartsa meg mindenki magának es ne írjon ide vagy ha valaki tudna valamilyen segítséget szívesen fogadom
2016. dec. 13. 22:08
2/5 anonim válasza:
Igen, sajnos jogosak az aggodalmaid.
Ha meztelnül mész az iskolába, lehetséges, hogy az osztálytársaid kicikiznek majd.
3/5 A kérdező kommentje:
Már írtam. Hogy ilyenek mint te ne írj
2016. dec. 13. 22:18
4/5 anonim válasza:
1-2 órája felkerült egy kérdés, ahol a kérdező szintén ilyen szegény sorsú volt, csak épp állásinterjúra készült, és pontosan ugyanilyen stílusban fogalmazta meg, hogy csinos ruhákra lenne szüksége az állásinterjúhoz, mert neki csak melegítője és topánkája van, és egész véletlenül ő is azt írta, hogy néha nem is eszik, mert annyira megviseli, hogy nincs ruhája, főleg így karácsony előtt.
Azt a kérdést törölték, pontosan pár perccel azelőtt, hogy ez felkerült.
Érdekes.
5/5 A kérdező kommentje:
Az tényleg az de sajnos ez van biztos nem én vagyok magyarországon az egyedüli
2016. dec. 13. 22:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!