Miért nem tudom elég komolyan venni magam?
Figyelt kérdés
Sajnos, 18éves koromig ezzel nem volt semmi problémám, viszont utána elkerültem egy másik városba és ott bekerültem egy új társaságba a régieket meg elhanyogoltam. Lényeg, hogy ott egy gyerekkel jó barátságba keveredtem, ami később kiderült hiba volt. Mindig csak röhögött rajtam mivel szerettem annó viccelődni, de igazából ez oda fajult, hogy ha már komoly dolgokról akartam vele beszélni akkor is kiröhögött vagy nagyon arrogánsan lehurrogott. kb így terror volt. na de nem is ez a lényeg, hanem hogy ez miatt így nem tudom magam komolyan venni. Már rég nem beszélek vele és újra a régiekkel tartom a kapcsolatot ami érzem, hogy nagyon jó csak még ezen szeretnék túljutni. Esetleg valakinek van valami jó ötlete, hogy tudnám újra komolyan venni magam? Ne mindig csak így viccelődni akarjak önkéntelenül is amibe én se érzem jól magam és hogy mások végre komolyan vegyenek és én is magamat??? 24/F2017. márc. 16. 12:37
1/1 anonim válasza:
Szerintem elhatározás kérdése. Meg már az is tök király, hogy beláttad a problémát, meg, hogy nem erőteljesen egy másik embert hibáztatsz. Ez is csak arra utal, hogy értelmes, komoly ember vagy.
Valószínüleg nincs is semmi gondod ezzel. Az olyan embereket, akik pedig olyas fajta valamit váltanak ki belőled, amit már nem érzel saját magadnak, szerintem engedd el. Néha jobb csak emlékezni valakire a távolból, mint, hogy eröltess egy már nem pozitív hatású dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!