Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi erről a véleményetek?...

Mi erről a véleményetek? Többi lent

Figyelt kérdés

Az iskolánkba sportnapok vannak a héten, kötelező jelleggel be kell menni, aztán mindenki azt csinál amit akar...Pár osztálytársam (kb 7-8) akikkel amúgy jóban voltam, a barátaim, kitalálták hogy (mivel a barátnőjüket visszautasította az egyik haverom) mi lenne ha innának egy üveg bort, aztán még egyet, és még egyet...az az 7-8 csaj legurított 3 üveg bort, és még ki is posztolták...én hülye meg megjegyeztem nekik a facebookos csoportban hogy szánalmas volt amit csináltak, mert ez az 16-17 évesen...és most persze én vagyok a sz*r meg a k*cs*g aki beszólt nekik, szóval jóformán az összes lány barátom megutált az

osztályba :D

Vagy csak én reagáltam túl? Igazából semmit se csináltam, csak megjegyeztem hogy szánalmas

Mit tegyek most? Így azért elég szar bemenni az osztályba hogy a nagy része utál

2017. márc. 14. 12:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Igazad van, szánalmas, hogy beisznak és még ki is teszik fb-ra. Ráadásul az iskolában.

De tudod, néha jobb, ha csendben maradsz. Ha nem írod ki fb-ra, hogy mit gondolsz, akkor se történt volna tragédia.

Én mondjuk egy baráttól azt várnám, ha hülyeséget csinálok, akkor jöjjön oda hozzám és mondja el a véleményét, ne fb-on üzengessen és szóljon be.

2017. márc. 14. 12:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Az a véleményem, hogy szánalmas, amennyire dicsőítve van a fiatalság körében a züllés. (És nem, nem a "nagy öreget" akarom játszani, én sem vagyok még vén, és amikor én voltam tini, ugyanez ment...)

Nem azt mondom, hogy az ember ne próbáljon ki ezt-azt. Én is ünnepi alkalmakkor 16-17 évesen már volt, hogy megittam egy kis töményet. Sőt, 17 évesen délutánonként már kávéztam is. Mégis ép, diplomás ember lett belőlem.

De azért a másik végletbe sem kéne átcsúszni, hogy iskolában tanítási időben, literszámra igyák a bort. Mert ez tényleg gáz.

A negatív kritikára adott reakciójuk is mutatja, hogy ők milyen szinten állnak. De én is azt mondom, nem muszáj mindig kifejteni a véleményünket. :) De ha már kifejtetted, nehogy már azon bánkódj, hogy pár gátlástalan züllött tini rossznak tart. :)

Tudod, van az a mondás, hogy kétféle ember van: az egyik őszinte. A másiknak vannak barátai.

Persze, ez azért kissé túlzás, de sok igazság van benne, hogy aki felvállalja a véleményét, azt lehet, hogy sokan nem fogják szeretni. (Főleg a sekélyes divatbirkák.) De én azt mondom: legyél önmagad. Az, hogy egy olyan társaság, ahol az számít felettébb nívós dolognak, ha lerészegednek a suliban, nem kedvel téged, szerintem ezen túl lehet lépni. :) Ami meg azt illeti: "jóformán az összes lány barátom megutált" -- nem, ők nem voltak a barátaid. A barátság ennél sokkal mélyebb dolog.

2017. márc. 14. 12:48
 3/6 anonim ***** válasza:

Igazából te is most megerősítést vársz itt, hogy te voltál a jógyerek, és igen, nagyon elítélendő az amit csináltak.

Szerintem meg semmi közöd nincs hozzá. Ettől neked nem lett se jobb, se rosszabb (vagyis de, rosszabb lett, mert ugye nem szól hozzád senki).

Attól meg nem lesz valaki züllött, alkoholista, hogy most itt keménykedik egy sort az iskolában.

2017. márc. 14. 13:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Hasznos válasz #2!

Igazából nagyon ritkán van ez hogy őszintén megmondom a véleményem, inkább magamban tartom csak hogy ne legyen balhé belőle

2017. márc. 14. 13:00
 5/6 anonim ***** válasza:

" pár gátlástalan züllött tini rossznak tart."

Nem egy ilyen miatt lesz valaki gátlástalan, és züllött.

Nálunk is voltak ilyenre példák, volt egy lány (akkoriban a legjobb barátnőm), aki simán megivott egy üveg bort, nagy szája volt, közben a légynek sem tudott volna ártani és jószívű volt.

Aztán ugye ott voltak a feltűnően visszafogott lányok, akik mindenre húzták a szájukat és kiközösítették a nem skatulyakész lányokat. Miközben úgy cserélgették a fiúkat, mint más a zoknit és a szemüket forgatták minden "ciki" dolgon.

Bocs az offért.

Kérdező, ártottak valakinek ezzel a viselkedéssel?

7-8 emberre 3 üveg bor, hát az nem mennyiség meg züllés...jáj ettől omlik össze a civilizált emberi világ.

2017. márc. 14. 14:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Lejáratták az osztályt, ordibáltak a lakótelepen
2017. márc. 14. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!