Mi a véleményetek erről a sztoriról? Ép elméjű az ilyen?
Tényleg hülye a csávó, ez tény!
De rád meg erős ez a "nem vagyok lúzer" kifejezés!
Beszóltak, és te nem hagyhatod annyiban, mert nem vagy lúzer . . .
Aztán megfejelnek, és semmi reakció . . Az ott lévők inkább az ellenkezőjét gondolták!
De ez a bírka magyar nép is hibás, hogy ott vannak 100-an, kb egy gyilkosságot nyugodtan végignéznének, majd amikor elmegy a gyilkos, kb 5 perccel utánna mernek mentőt hívni, ha meg netán még azt se hívnának, pár óra múlva talán odalépne egy a hullához hogy "jolvan ?" majd tovább menne!
Én, ha van előttem egy megpakolt kosár és halad a sor, továbbtolom magam előtt, mert az illető mindjárt visszajön, csak elfelejtett valamit.
De hogy megnyugtassalak, itt a pasi egy agresszív bunkó volt és az ilyennel nem állunk neki vitatkozni, saját magunk érdekében.
A tendenciát tekintve pedig ne csodálkozz, egyre elvadultabb a világ, ez a fickó is meg fogja kapni valakitől a magáét, ha egy hasonszőrűvel találkozik.
Én is jártam már így. Vagyis úgy, hogy előttünk kosár a sor megy. De a kosár "tulajdonosa" még akkor sem ért vissza amikor már csak ő volt ott, és a pénztáros is rá várt. Nekünk a pénztáros mondta, hogy menjünk nyugodtan, és ő szólt az egyik kollégájának, hogy fogja meg a kosarat, és pakolja vissza a cuccokat. A kosár tulajdonosa akkor ért vissza amikor mi még pakoltuk a cuccainkat a szatyorba, és a mögöttünk állónak árazott már a pénztáros. A pasas őrjöngött, hogy mi a francnak előztük meg. A pénztáros nyugodt hangon közölte, hogy elvileg ilyen nem lehet csinálni, hogy a kosarat a sorba állítom, és elmegyek még vásárolni. Ha valamit elfelejtett, akkor álljon ki a sorból. Persze a pasas tovább őrjöngött, a kosarát is követelte, hiába mondta a pénztáros, hogy visszavitték, kipakolták, mert otthagyott kosárnak minősítették. A pasas azt hitte, hogy mi és a mögöttünk vásárló miatt történt ami történt, és neki ment a mögöttünk vásárlónak, majd a páromnak.A mögöttünk vásárlót még váratlanul érte, hogy kapott a szeme alá, de a páromat már nem, és őt már nem tudta megütni, mert a párom kicsavarta a kezét, és a földre fektette, amíg a "mindig a nyakadban lihegő" biztonsági őrök végre megjelentek. A pasast egyébként a sérült vásárló feljelentette, és megkért minket tanúnak. Elmentünk, sőt a bíróságon ott volt a pénztáros is. Bár a bíró előtt bocsánatot kért, de így is megkapta a maga büntetését.
Amúgy velem is előfordul, hogy a sorban állva ugrik be, hogy elfelejtettem valamit. Én nem hagyom ott a kosarat hanem kiállok, és elmegyek a cuccért, majd újra sorban állok. Ennek így kéne lennie.
Ha szó szerinti értelmezésben vesszük akkor pedig bizony csicska voltál.Ez ugye a börtönből eredő kifejezés olyanra,aki nem mer bunyózni és tűri ha ledominálják szóban vagy tettben.
Az meg hogy le tudott fejelni komoly taktikai hiba.Mert ha ilyen közel tudott hozzád kerülni egy fenyegető,akkor naiv felkészületlen és nagyon rossz emberismerő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!