Hogy győzhetem meg, hogy én ilyen vagyok?
Már egy ideje levelezek egy lánnyal, akinek úgymond nincs ínyére, hogy szűkszavú vagyok. Azt akarja, hogy legyek bőbeszédűbb, nyitottabb. De ez nem megy. Ilyen vagyok. Gyakorlatilag egy oroszlánt akar növényevésre szoktatni.
Nem vagyok túl beszédes, de nyitott vagyok az emberek felé. Ezalatt értem azt, hogy ha hozzám szól valaki, azt nem küldöm el a halál bréjére.

Nem hangzik túl jól, hogy azért nem szakítod meg vele a kapcsolatot mert akkor nem volna beszélgetőpartnered.
Nem gondolom, hogy meg kellene változnod, de ne csodálkozz ha előbb-utóbb ő fog otthagyni..

Akinek fontos vagy, azt nem kell győzködnöd. És az nem kéri, hogy változz meg. Lehet, hogy idővel mellette magadtól, magad miatt leszel nyitottabb, de az mindig jobb, ha magadért változol meg, mint ha mások miatt.
De ha mégsem lenne közös út az életetekben, mert ebben a dologban így eltértek, akkor se aggódj. Sok lánynak pont az tetszik, ha hagyják őt is szóhoz jutni, és nem az van, hogy a srácnak be nem áll a szája.
Egyébként is, az élet mindig elénk hozza azt, akivel dolgunk van. :) egyesektől tanulunk, másokkal mély barátságot kötünk, megint mások pedig kihozzák belőlünk a legjobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!