Miért nem keres valaki annak ellenére, hogy másnál érdeklődik felőlem?
Ma említette egy srác, hogy egyik este egy rendezvényen érdeklődött utánam egy csaj, hogy hol vagyok (miért nem vagyok ott). A tisztázás kedvéért: én is fiú vagyok.
Ez most mi szerintetek? Ha érdeklődik, miért nem jelöl facebookon vagy keres bárhogy?
Tudom, srácként nekem kéne kezdeményeznem, de én konkrétan azt sem tudom, hogy ő kicsoda, még a nevét sem.
Lehet rossz a kategória, de hátha van valakinek tapasztalata. Tippek esetleg?
Egy, nem járok el nagyon sehova, ezért lepődtem meg a dolgon.
Kettő, leírtam, hogy nem ismerem, csak annyit mondott a srác, hogy kérdezte valaki, hogy hol vagyok; erre én megkérdezetm, kicsoda, mire ő csak annyit mondott: egy csaj.
De azért köszi a választ! :)
Ez is elképzelhető.
Köszi a választ! :)
A legmélyebb tisztelettel kérdezem, elkerülte a figyelmed a leírás? Semmit sem tudok róla.
Nekem jelenleg sem időm, sem késztetésem nincs arra, hogy energiát fektessek egy amolyan nyomozásba, hogy kiderítsek egy nevet. Bizonyosan felvenném vele a kapcsolatot, ha már annyira keresett, csak velem ellentétben, ő (valakitől) névről ismer; Nyilván napi Coellho idézeteket posztolni jobb a közösségi oldalon, de van egyéb funkciója is -pl.: megkeresni valakit és tudatára adni (egy kattintással!), hogy ismeretséget kötnénk vele. Azt még megértem, hogy egy üzenethez kell bátorság, de egy jelöléshez? Ha nem tudom, miért meg honnan jelölt valaki, úgyis megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!