Fiatalok! Mit csináltok, amikor az okostelefonotokat nyomkodjátok?
Jófogáson keresgélek, lovasok.hu-t nézegetem,rajta történeteket vagy eladó lovakat.
Lótartással,állattenyésztéssel,növénytermesztéssel,kerttel kapcsolatos oldalakat nézek.
Pinteresten diy ötleteket nézek.
Gyakorin olvasgatok.
Youtubeozni is szoktam.
Néha honfoglaló.
Meg ha valaki rám ír messengeren,annak visszaírok.
22 L
Okostelefonom, és egy családommal közös számítógépem van. Most, az okostelefonról fogok írni.
Általában rákeresek valamire, ami érdekel - ez bármilyen téma lehet.
E-mail-ezek.
Erre az oldalra írok, és böngészem a kérdéseket.
Videókat nézek (itt is arra keresek, ami érdekel).
Közösségi oldalakat csak (szó szerint) művészi fotók és rajzok felkutatására használok, ha olyanom van. Ezeket később kiteszem háttérképnek, vagy "csak úgy" nézegetem.
A DeviantArt (keresés funkció) és a Google+ (itt szinte csak színvonalas tartalom van) a kedvenceim.
A facebookból az egyetemi szakommal kapcsolatos tapasztalatcsere, és kérdések feltevése érdekel, az évfolyamom csoportjában.
Ha tudnák használni az e-mail-es levelezőlistát, nem lennék még regisztrálva sem arra az oldalra.
Az Instagramon, és a Snapchat-en lévő magamutogatástól is a hideg futkos a hátamon.
Aztán ugye a telefonról beszéltél. SMS-t, hívásokat intézek.
Ezen kívüli off-line tevékenységek: e-book-ok olvasása (főként a tanulmányaimmal kapcsolatban), zenehallgatás.
23 éves vagyok, nagyrészt rajtam kívülálló okok miatt (ezeket itt nem akarom részletezni, mert az off-topic lenne) csak most elsőéves alapszakos egyetemista.
Nem tudom, hogy a velem egykorúak, a 22-23 évesek hogyan szokták használni a telefont.
Az elsőéves egyetemisták között az átlag életkor 19 év, nyilván ők még folyton a facebookra, instagramra, snapchatre járogatnak.
Sok funkció, amit én ismerek és a mai napig használok, számukra szinte teljesen ismeretlen.
A "fiatal" tehát egy egész tág fogalom.
Általában facebookozok, valakinek visszaírok, vagy csak simán tekerek le facen, ha nincs kivel dumálni suliban.
De instán is szoktam ezt.
Valamikor feljövök ide és kérdésekre válaszolok.
Ritkán előfordul, hogy csinálok 1-2 képet, nem magamról, hanem mondjuk valakivel, vagy lefotózom a házit, stb.
Néha napján játszok rajta, zenét hallgatok.
Telefonálok, hangfelvételt, videót csinálok.
Videót nézek.
Kb ennyi.
/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!